FOGADOM

Az őrülten szerelmes ifjú házaspár, Paige (Rachel McAdams) és férje Leo (Channing Tatum) éppen csak elkezdik élvezni közös életüket, amikor váratlan dolog történik.Egy autóbaleset következményeként az ifjú ara kómába esik, azonban miután felébred, amnéziába esik. Nagyon kevés emléke van az addigi életéről, így szerelméről sincsenek emlékképei. Leonak erősnek és kitartónak kell lennie, hogy élete párja újra belészeressen.

Emlékek. Sok van belőlük. Azok a pillanatok, amikre visszatudunk gondolni, amikor éppen szomorúak vagyunk. Vagy azok a negatív élmények, amikből tanulhatunk. De mi van akkor, ha egyik pillanatról a másikra elveszítjük őket?

Nagyon jó film a szerelemről, újrakezdésről, reményről, küzdelemről. Kellőképpen romantikus, de nem csúszik át a giccsesbe. Nem épül klisékre, a vége sem olyan, amilyenre az ember számítana és külön jó, hogy vicces részekkel oldják a szívszorongató perceket.

Megtörtént események alapján készült film, eredetileg az amerikai Carpenter házaspár, Kim és Krickitt élte át a történteket.

 


Az ajánlók filmjeinek a teljes, online linkjei: http://bit.ly/2lauS1Z
A külső linkek tartalmáért felelősséget nem vállalunk.

ATTILA
Ötletgazda

Ezeket láttad már?

AMEDDIG A LÁBAM BÍRJA

SOHA NEM KÉSŐ

A MENNYORSZÁGOT VÁLASZTOM