KEDVES JOHN!

Mondhatnánk, hogy egy újabb giccs, rózsaszín love-story; azonban ez nem lenne igaz!

 A romantikus filmek sokszor esnek a fent említett kategóriákba, pláne, ha még drámák is. A történet egyszerű és bájos. John, az eltávon lévő fiatal katona megismerkedik és rövid úton bele is szeret a szépséges Savannah-ba.

Két hét múlva azonban nem örökké, sokkal inkább néha-néha következik, a fiúnak ugyanis folytatnia kell szolgálatát a világ másik felén. A távolságot az egymásnak írt levelekkel próbálják leküzdeni, de vajon meddig tud várni a csupa élet főiskolás lány az elhivatott katonára? Több titka is van a filmnek, amitől nem csak egy bő másfél órás üres, rózsaszín csöpögés.

Az egyik egyértelműen a produkció alapjául szolgáló regény írója, Nicholas Sparks tehetsége, aminek segítségével már több romantikus történettel dobogtatta meg az erre fogékonyak szívét.

Aki találkozott a Szerelmünk lapjaival vagy az Éjjel a partonnal akár könyv, akár filmes formában, bizonyára tudja miről beszélek. A másik titok a hagyományos szerelmi eszköz, a levél középpontba állítása. Más, régi-új ízt ad főhőseink szerelmének.


Az ajánlók filmjeinek a teljes, online linkjei: http://bit.ly/2lauS1Z
A külső linkek tartalmáért felelősséget nem vállalunk.

Támogatom a nicelife küldetését, hogy fennmaradjon!
Klinnsy
Ötletgazda

Ezeket láttad már?

CSOKOLÁDÉ

SZÉGYEN ÉS SZERETET

A KONCERT