Utoljára módosítva: 2018. 10. 14.

Legyél te is VIP tag, és élvezd az előnyöket!

A LEHETETLEN
.
(THE IMPOSSIBLE) .

Maria, Henry és három fiuk a téli szünetet idejére érkeznek Thaiföldre, hogy néhány napot a trópusi paradicsomban töltsenek. December 26-a reggelén, amikor a család épp a medence körül pihen az előző esti karácsonyi ünneplés után, rémisztő dübörgés szakad fel a föld belsejéből. Maria megdermed a félelemtől, és kis idő múlva hatalmas fekete vízfal hömpölyög felé.

 A lehetetlen valós eseményeken alapul: egy háromgyermekes család sorsát követi attól a pillanattól, hogy a szökőár elragadta őket egymástól egészen addig, amíg mindannyian biztonságba nem kerülnek.

A filmről tudható, hogy egy spanyol család visszaemlékezésein alapszik, akik mind túlélték az elképzelhetetlent. A lehetetlent – ahogy a cím is sugallja. Ebben a filmben az élet írja a forgatókönyvet: az amerikainak átírt családon kívül minden tükrözi a valóságot. Így aztán a néző képes egy áldozat szemével figyelni az eseményeket attól a pillanattól kezdve, hogy jött a fekete víz, a fulladás-közeli hangokon és a testbe csapódó vasdarabok fájdalmán át az utolsónak hitt lélegzetvételig.

A film egészen részletesen rajzolja meg, hogy mi történt az után. A letarolt épületeket és növényeket látjuk, és nagyjából azt is, hogy a thaiföldi kórházakban milyen viszonyok uralkodtak a katasztrófa idején – és uralkodnak nagyjából most is.


Az ajánlók filmjeinek a teljes, online linkjei: http://bit.ly/2lauS1Z
A külső linkek tartalmáért felelősséget nem vállalunk.

Szeretném támogatni a nicelife küldetését!

Ezeket láttad már?

MENTS MEG, URAM!

FÉRFIBECSÜLET

EMLÉKEZZ A TITÁNOKRA!HIRDETÉS HELYE:Ne maradj le semmiről! Kedveld facebook oldalunkat: