Utoljára módosítva: 2018. 04. 30.

Legyél te is VIP tag. | Élvezd az előnyöket!

A MEGBOCSÁTÁS ÚTJA
.
(CROSSROADS: A STORY OF FORGIVENESS) .

Egy férfi váratlanul elveszíti a feleségét és a kislányát, amikor azok szörnyű autóbalesetet szenvednek. Eleinte úgy tűnik, hogy az asszony figyelmetlenül kanyarodott ki egy parkolóból, később azonban kiderül, hogy két fiatal gyorsulási versenyt rendezett és talán ez vezethetett a tragédiához. A férfi ekkor ádáz csatába kezd az igazáért és azért, hogy megtalálják a bűnös fiatalokat.

 A film egy igaz történeten alapul, maga nevében beszél és kényszerít minket, hogy elgondolkodjunk azon, hogyan reagálnánk mi egy hasonló helyzetben. A film főszereplője, Bruce Murakami, aki egy építési vállalkozó. Családjával él, szép felesége, két tizenéves fia és egy lánya van.

Egy alkalommal felesége gyermekeivel a bevásárlóközpont felé tartanak és hamarosan az anya és lány egy autóbaleset áldozata lesz. Bekövetkezik a tragédia, mindketten meghalnak két tizenéves fiatal, felelőtlen utcai autóversenyzésének következményeként.

A zavart és dühös Murakami igazságáért harcol. Megbíz egy ügyvédet, hogy gyűjtsék a bizonyítékot, a tizenéves Justin Gutierrez, a baleset okozója ellen, aki, ha bűnösnek bizonyul, cselekedetéért hosszú börtönbüntetést kaphat.

A bizonyítékok gyüjtögetése közben azonban Murakami felismeri, hogy neki meg kell bocsátania Justinnak, azért, hogy ő és a fiai gyógyítást tudjanak találni a fájdalmas tragédia okozta sebeikre.Murakami az engedélyt kéri meg, hogy találkozhasson Justinnal egy személyes beszélgetésen, ahol egy megható konfrontáció történik, és megbocsátással végződik a bírósági tárgyalóteremben.


A megbocsátás útja
nicelife részlet

Szeretném támogatni a nicelife küldetését!

Ezeket láttad már?

FÉRFIBECSÜLET

MENTS MEG, URAM!

A KUTYÁKAT LELÖVIK, UGYE?HIRDETÉS HELYE:Ne maradj le semmiről! Kedveld facebook oldalunkat: