E HÉTEN KIEMELTEK


PÉTER ÉS JAKAB ÜLDÖZŐJÉNEK ÉRMÉJE

Szórakoztató iskolai kirándulásnak indult, amely hamarosan történelmi jelentőségű felfedező úttá vált.

ASIA BIBI ELENGEDÉSE

A pakisztáni keresztények imádságra hívnak az Asia Bibi elengedését követően kitört erőszakosságok miatt.

FOHÁSZ

"Uram, nem csodákért és látomásokért fohászkodom, csak erőt kérek a hétköznapokhoz. Taníts meg a kis lépések művészetére!"

NINCS IDŐM RÁD, ISTEN!

"Nem férsz be Isten az életembe! Nincs rád időm, nincs energiám, nincs motivációm téged keresni. Lefoglalnak más dolgok, olyan dolgok, amelyek nem férnek meg.."

5 LÉPÉS AZ ÖRÖKKÉVALÓSÁGIG

A történelem során az emberiség megszállottan kereste az örök élet titkát. Létezik egy járható út, amivel tovább élhetsz, s nemcsak 20-30 évvel, hanem örökké..

PÉTER VALLÁSTÉTELE

"Te Péter vagy, és én ezen a kősziklán építem majd fel egyházamat, és a pokol kapui sem fognak diadalmaskodni rajta." -mondta Jézus.

ÉLETEM A SZÖRF

A tinédzser Bethany Hamilton imádta a szörfözést, a hullámlovaglás volt a mindene. Egy szörnyű tragédia azonban beárnyékolta életét.

HADAK ÚTJÁN

A Hadak útján egy Albert nevű fiú és Joey névre hallgató lovának elsöprő erejű története.

WILL SMITH KERESZTÉNY NAGYMAMÁJA

12 éves korában Will Smith megtanult egy fontos leckét Istenfélő, keresztény nagymamájától, akiről elárulta, hogy a legnagyobb befolyással volt karrierjére.

A FOCISTA KÖVETENDŐ PÉLDÁJA

Juan Mata, a Manchester United futballistája fizetésének az egy százalékát jótékony célra fordítja. Célja, hogy a világ szegényebb régióiban gyerekeket támogasson.