E HÉTEN KIEMELTEK


DNS HASONLÓSÁG ISTEN TEREMTMÉNYEI KÖZÖTT

Vajon a csimpánzok és az emberek DNS-e közti hasonlóság bizonyítja a közös eredetet?

HOZD A BIBLIÁD AZ ISKOLÁBA!

A mozgalom célja az, hogy felhatalmazzák a diákokat arra, hogy tiszteletteljes módon mutathassák be Krisztus szeretetét.

MIBEN VAN BIZALMAD?

"Hogy kérdezhetsz ilyet? Hiszen keresztény vagyok, így Istenben.." -mondanád. De biztos vagy te ebben?

A RÓZSASZÍN SZEMÜVEG BŰVÖLETÉBEN

Mindenki szerelmes az esküvője napján. Sokan mégis hamar csalódottá válnak. Vajon miért? A csalódásnak gyakran van egy banális oka: irreális célokat tűztünk ki.

MARADJ CSENDBEN!

Az alkotás Szegedi Csanád történetét meséli el, aki korábban a Magyar Gárda és a párt alelnöke volt, de zsidó származásának napvilágra kerülése után kilépett.

AZ APOSTOLI GYŰLÉS JERUZSÁLEMBEN

''A szíveket ismerő Isten bizonyságot tett a pogányok mellett, amikor éppen úgy megadta nekik is a Szentlelket..''

CSAPATJÁTÉK

A legendás amerikaifociedző, Bob Ladouceur életútja, ami során a De La Salle High School Spartans csapatát az ismeretlenségből 151 győzelmes nyerőszériához vezette.

NEVEM SAM

Sam Dawson okos, mint egy hétéves. A baj csak az, hogy elmúlt harminc és egy betegség miatt sosem fogja meghaladni egy kisgyerek szellemi színvonalát.

SÖTÉTSÉGBŐL A VILÁGOSSÁGBA

A kereszténység nem egy klub. Nem csupán egy címke. Brian is így gondolta, míg nem találkozott a dél-koreai Lee pásztorral..

AZ ÖRDÖGFIÓKA LECKÉI

A történet szerint Csűrcsavar, egy ördögfióka, unokaöccsét, egy ''újonc kísértőt'' oktatja arra, hogyan kell bűnre csábítani emberét.