Betöltés..

|

Utoljára módosítva: 2017. 10. 31.
A VILÁG LEGIDŐSEBB HÖLGYE ISTENRŐL.

A világ legidősebb hölgye a keresztény hitre úgy hivatkozik, mint a hosszú élet titkára.
A legidősebb nő a világon jelenleg a 117 éves Violet Mosse-Brown, aki Jamaicaban én. Azt állítja, hogy az ő hosszú életének a titka a keresztény hite és az Úr szolgálata. A CBN News arról számol be, hogy Violet 1900 március 10-én született. Hihetetlen belegondolni, hogy mennyi változást láthatott a világban az élete során.

"Köszönet Istennek mindazért, amit tett értem.."

"Ez az amit Isten adott nekem, el kell fogadnom, egy hosszú életet," - mondta Mosse-Brown. " Igyekeztem mindent megtenni a gyülekezetben, minden időmet ott töltöttem. "

Mosse-Brown Istennek tulajdonítja az elismerést, amiért egész életében Ő az ereje

Violet keresztény családban nevelkedett, 13 éves volt, mikor megkeresztelték a Trittonville Baptista Gyülekezetben, Trelawny Parish Duanvale kerületében, Jamaicában. A CBN megjegyzi, hogy Duanvale ugyanaz az egyházközség, ahonnan a híres olimpiai aranyérmes sprinter, Usain Bolt származik.

Életének 117. évében, Mosse-Brownt sokszor kérdezik a hosszú életének titkáról, amire mindig azt a választ adja, hogy ' Az erős hitem Isten szolgálatában és a Biblia tanításában.' Brown még mindig képes önmaga mozogni és igazán áldott amiért megoszthatja az idős éveit 97 éves fiával is.

Értékelés: 7.3/10 (8 szavazat alapján)

Fordította: Fügeczki Réka | Forrás: christianheadlines.com
Ha tetszett, kérlek támogass minket.

Ezeket láttad már?

A LÖVÖLDÖZÉST TÚLÉLTE, ISTENHEZ FORDULT

JEN, A LÁBAK NÉLKÜLI TEHETSÉG

ÉRZÉKI BŰNÖKBŐL AZ ÉLET FORRÁSÁHOZ

Ne maradj le semmiről! Kedveld facebook oldalunkat: