A VILÁG LEGIDŐSEBB HÖLGYE ISTENRŐL

A világ legidősebb hölgye a keresztény hitre úgy hivatkozik, mint a hosszú élet titkára.A legidősebb nő a világon jelenleg a 117 éves Violet Mosse-Brown, aki Jamaicaban én. Azt állítja, hogy az ő hosszú életének a titka a keresztény hite és az Úr szolgálata. A CBN News arról számol be, hogy Violet 1900 március 10-én született. Hihetetlen belegondolni, hogy mennyi változást láthatott a világban az élete során.

"Köszönet Istennek mindazért, amit tett értem.."

"Ez az amit Isten adott nekem, el kell fogadnom, egy hosszú életet," - mondta Mosse-Brown. " Igyekeztem mindent megtenni a gyülekezetben, minden időmet ott töltöttem. "

Mosse-Brown Istennek tulajdonítja az elismerést, amiért egész életében Ő az ereje.

Violet keresztény családban nevelkedett, 13 éves volt, mikor megkeresztelték a Trittonville Baptista Gyülekezetben, Trelawny Parish Duanvale kerületében, Jamaicában. A CBN megjegyzi, hogy Duanvale ugyanaz az egyházközség, ahonnan a híres olimpiai aranyérmes sprinter, Usain Bolt származik.

Életének 117. évében, Mosse-Brownt sokszor kérdezik a hosszú életének titkáról, amire mindig azt a választ adja, hogy ' Az erős hitem Isten szolgálatában és a Biblia tanításában.' Brown még mindig képes önmaga mozogni és igazán áldott amiért megoszthatja az idős éveit 97 éves fiával is.

FÜGECZKI RÉKA
Fordító

Ezeket olvastad már?

EGY MAGYAR AGYKUTATÓ ISTENRŐL

"MINDEN NAP LÁTOM ISTEN DICSŐSÉGÉT"

A FOCISTA KÖVETENDŐ PÉLDÁJA