|

Utoljára módosítva: 2017. 12. 13.
A DAL
.
(THE SONG).


A The Song főszereplője a tehetséges fiatal énekes-dalszerző, Jed King (Alan Powell), aki próbál kilépni apja, a country zene legendás alakja árnyékából.

Jed megismerkedik Rose-zal (Ali Faulkner), akivel egymásba szeretnek. Nem sokkal házasságkötésük után a férfi ír egy dalt nejének, amely elindítja őt a világhírnév felé, ez a sztárlét azonban egyre inkább összeegyeztethetetlen családi életével, amely végül válságba jut.

A filmet Salamon szavai ihlették -írják a készítők. S valóban, a főszereplő elég sokat idéz a bölcs királytól, a Bibliából. Ahogy elkezdjük nézni a filmet, egyből magával ragad bennünket a történet. Különleges, életszerű alkotás, érdemes megnézni!Ha minőséget váltasz a jobb alsó sarokban utána még rá kell kattintani a filmre, hogy elinduljon!


...

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.

Értékelés: 8.0/10 (142 szavazat alapján)

Szeretném támogatni a nicelife küldetését!

Ezeket láttad már?

WINSTON MEGMENTÉSE

FELBECSÜLHETETLEN

JONATHAN SPERRY TITKAI


HIRDETÉS HELYE:

Ne maradj le semmiről! Kedveld facebook oldalunkat: