|

Utoljára módosítva: 2017. 12. 13.
APA NÉLKÜL
.
(WITHOUT A FATHER).


Egy hihetetlen történet 2Korinthus 6:18 alapján: "És leszek néktek Atyátok, és ti lesztek fiaimmá, és leányaimmá, azt mondja a mindenható Úr." Emlékeztet bennünket arra, hogyha még az édesapánkkal nincs is (jó) kapcsolatunk, a mennyei Atyánk mindig velünk van.


A film egy megható történet egy fiúról, aki apa nélkül nő fel; előbb édesanyját veszíti el majd az édesapját is. Szerencsére az apa gondolt arra, hogyha Ő nem lesz akkor legjobb barátja mint család befogadják a fiút, ha vele történik bármi is. A filmben előre lépünk 25 évet. A két fiú (a befogadó családban élő Christopher és az odakerült Joshua) együtt nő fel, teljesen más életstílusban. Joshua börtönbe került mivel nehezen illeszkedett be és rossz társaságba keveredett.

Christopher úgy nőtt fel, hogy világi szemszögből sikeres karriert tartotta fontosnak - szép háza van, csinos felesége és egy jól menő ügyvédi iroda tulajdonosa. Keresztény ügyvédi közösséget vezet, azonban a színfalak mögött teljesen istentelen életet él, és a feleségétől is eltávolodik. Az egyetlen dolog, ami közös a két fiúban, hogy a mama nagyon szereti őket és imádkozik mindkettőjükért kitartóan. A nagy kérdés: vajon közeledni fognak a gyülekezet és Isten felé?


Ha minőséget váltasz a jobb alsó sarokban utána még rá kell kattintani a filmre, hogy elinduljon!


Szükséged van a filmre?

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.

Értékelés: 6.0/10 (111 szavazat alapján)

Forrás: filmnet7.com
Szeretném támogatni a nicelife küldetését!

Ezeket láttad már?

AZ ELVESZETT ÉS MEGTALÁLT CSALÁD

A SÁTÁN CÉLTÁBLÁI

HERCEGNŐNEK VALÓ


HIRDETÉS HELYE:

Ne maradj le semmiről! Kedveld facebook oldalunkat: