Utoljára módosítva: 2018. 03. 01.

Ajándék film || Felhívás, március

A ROSSZ EMBERT SZERETNI.
(LOVING THE BAD MAN).


A történet elsősorban egy fiatal, konzervatív keresztény nőre fókuszál, aki egy nemi erőszak következtében gyermeket szül. A családja nem keresztény, és nekik már az is nehezen elfogadható volt az elején, hogy miért nem az abortuszt választotta.

Azonban ez a döntés olyan útra kényszeríti Julie-t, amire talán maga sem volt még teljesen felkészülve. Újra kell gondolnia kapcsolatát Istennel, barátaival, és az őt megerőszakoló, immár börtönben bűnhődő Mike Connor kapcsán is. Mert a Biblia kimondja, hogy szeresd ellenségeidet is, de hogyan lehetne ezt ebben a helyzetben megvalósítani?

"Mert ha megbocsátjátok az embereknek az ő vétkeiket, megbocsát néktek is a ti mennyei Atyátok. Ha pedig meg nem bocsátjátok az embereknek az ő vétkeiket, a ti mennyei Atyátok sem bocsátja meg a ti vétkeiteket." (Máté 6:14-15)Ha minőséget váltasz a jobb alsó sarokban utána még rá kell kattintani a filmre, hogy elinduljon!

...

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.

Értékelés: 7.5/10 (42 szavazat alapján)

Fordította: badnewsforthedevil és Attila
Szeretném támogatni a nicelife küldetését!

Ezeket láttad már?

LENDKERÉK

MR. RÉGIMÓDI

WINSTON MEGMENTÉSE


HIRDETÉS HELYE:

Ne maradj le semmiről! Kedveld facebook oldalunkat: