Utoljára módosítva: 2018. 05. 01.

Legyél te is VIP tag. | Élvezd az előnyöket!

MEGVÁLTVA
.
(REDEEMED).


Egy feltörekvő informatikai cég vezetője épp a házassági fogadalma megújítására készül, amikor megjelenik egy fiatal és vonzó nő egy befektető cég képviselőjeként, egyenesen Brazíliából.

Az ártatlannak tűnő munkahelyi kapcsolat rövidesen egy szenvedélyes viszony ígéretével kecsegte, de vajon érdemes mindent (20 év házasság, gyerekek) odadobni egy fellángolás kedvéért? Amikor aztán a férj beengedi az ellenséget, az elkezd módszeresen pusztítani, hiszen nem is tud mást tenni. A film bemutatja, hogy az őszinteség elvesztésével hogyan válik egy kísértésből

komoly veszély két keresztény fél házasságára.

Mikor kezdődik el a tehát a hűtlenség? Jézus szerint már akkor, ha valaki gondolatában eljátszik a lehetőséggel. Ez a film jól bemutatja, hogy milyen veszélyes út kezdete is az, amikor valaki hagyja magát, és elindul ezen a veszélyes úton.

"Én pedig azt mondom nektek: aki kívánsággal tekint egy asszonyra,
már paráznaságot követett el vele szívében."

(Máté 5:28)


Ha minőséget váltasz a jobb alsó sarokban utána még rá kell kattintani a filmre,
hogy elinduljon!


...

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.

Szeretném támogatni a nicelife küldetését!
Forrás: filmnet7.com

Ezeket láttad már?

A TÁBOR

MINDENEK ELŐTT

A TALÁLKOZÁS 2


Ne maradj le semmiről! Kedveld facebook oldalunkat: