Utoljára módosítva: 2018. 03. 01.

Ajándék film || Felhívás, március

NEM MA
.
(NOT TODAY).


A huszonéves Caden Indiában bulizik barátaival. Megszokta a jómódot, az amerikai gazdagok életét. Azonban fordulatot vesz élete, és először hajlandó segíteni másokon: egy éhező férfin és a kislányán.

Ez a mozifilm egy fiatal amerikai srác szemszögéből mutatja be az indiai szexrabszolga-kereskedelem azon ágát, amely a kisgyermekek (akár öt évestől) kiárulásával (meggyalázásával) foglalkozik. A srác egy elkényeztetett gyermekkor után bulikban keresi a menekülést Isten elől, akit lényegében soha nem tapasztalt meg az életében, pedig sokat vitték keresztény közösségekbe. Amikor egy ilyen bulizós körútra indul el barátaival, Isten lerántja a leplet a szeméről, és meglátja a valóságot maga körül. Életveszélyes helyzetekbe bonyolódik bele, és a végére teljesen elveszettnek látszik minden.

"Elvesztem, de megtaláltattam" /a filmből/

...

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.

Értékelés: 6.9/10 (93 szavazat alapján)

Forrás: Youtube
Szeretném támogatni a nicelife küldetését!

Ezeket láttad már?

ÉLETET MENTENI

AMIKOR JESSE A TÉT

MEGVÁLTVA


HIRDETÉS HELYE:

Ne maradj le semmiről! Kedveld facebook oldalunkat: