Utoljára módosítva: 2018. 03. 01.

Vlog #24 || Isten válaszai számodra!

PERBEN AZ ÖRDÖGGEL
.
(SUING THE DEVIL).


Egy jogász hallgató pert indít az ördög ellen. Az ördög megjelenik a tárgyaláson, és kitör az évszázad legnagyobb pere. Sátán a vádlottak padján!


Aki szereti a keresztény játékfilmeket, annak ajánlott megnézni; azonban aki nem szereti az ilyen témájú filmeket, nem biztos hogy fog tetszeni. Hiszen ilyen tárgyalásra soha nem kerül sor a földön, Isten lesz egyedül az ítélőbíró a világtörténelem végén Sátán felett. Azonban egy érdekes fikciós történetet ír le a film; melyben megmutatkoznak Sátán irányelvei az emberiséggel kapcsolatban. Ezek tudatában érdemes megteniknteni. Persze a film végén van a csattanó, amely még több értelmet ad az alkotásnak.

"Öltözzétek föl az Isten minden fegyverét, hogy megállhassatok az ördögnek minden ravaszságával szemben. Mert nem vér és test ellen van nékünk tusakodásunk, hanem a fejedelemségek ellen, a hatalmasságok ellen, ez élet sötétségének világbírói ellen, a gonoszság lelkei ellen, melyek a magasságban vannak." (Efézus 6:11-12)


Ha minőséget váltasz a jobb alsó sarokban utána még rá kell kattintani a filmre, hogy elinduljon!


...

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.

Értékelés: 6.6/10 (107 szavazat alapján)

Forrás: Filmnet7.com
Szeretném támogatni a nicelife küldetését!

Ezeket láttad már?

MIT TENNE JÉZUS? 3

KING HITE

IDŐVÁLTOZTATÓ


HIRDETÉS HELYE:

Ne maradj le semmiről! Kedveld facebook oldalunkat: