Utoljára módosítva: 2018. 03. 26.

Legyél te is VIP tag. | Élvezd az előnyöket!

KICSIT MÁS, MINT ÉN VAGYOK.
(SAME KIND OF DIFFERENT AS ME).


A nemzetközi műkincs kereskedő Ron Hall-nak meg kell barátkoznia egy veszélyes hajléktalannal, hogy megmentse a házasságát.

Ron életszínvonala teljesen más, mint Denveré. Egyikőjük egy elismert kereskedő, míg a másik egy agresszív hajléktalan. De Ron, mivel szeretné elmélyíteni újra a kapcsolatát feleségével, csatlakozik a keresztény küldetéséhez. Enélkül talán soha nem találkozna Denver-rel, akiben több van, mint elsőre látszik, és ez őt is formálni fogja.

"Meg kell értenünk, hogy az egyetlen dolog, amit örökre megtartunk, azok a dolgok, amelyeket tovább adunk. És minél többet adsz, annál többet kapsz." (részlet a filmből)Ha minőséget váltasz a jobb alsó sarokban utána még rá kell kattintani a filmre, hogy elinduljon!

Szükséged van a filmre?

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.

Értékelés: 6.5/10 (54 szavazat alapján)

Szeretném támogatni a nicelife küldetését!

Ezeket láttad már?

ÍTÉLET

A ROSSZ EMBERT SZERETNI

A SZÉL ÚTJA


HIRDETÉS HELYE:

Ne maradj le semmiről! Kedveld facebook oldalunkat: