Utoljára módosítva: 2018. 10. 14.

Legyél te is VIP tag, és élvezd az előnyöket!

IMÁVAL NYERT CSATÁK (SZINKRONIZÁLT)
.
(WAR ROOM).

Tony és Elizabeth Jordan középosztálybeli házaspár, akiknek látszólag mindenük megvan: remek munka, szép lányuk, illetve álmaik otthona. A látszat azonban csal. Házasságuk válságban van, életük és otthonuk egy háborús övezet, s az egésznek lányuk issza meg a levét. Egy idősebb, bölcsebb hölgy, Miss Clara segítségével Elizabeth rájön, hogy hogyan küzdhet családja s házassága egyben tartásáért.A film fő mondanivalója, hogy az imádság egy nagyon fontos eszköz, amit keresztények milliói nem vesznek kellően komolyan. Pedig ha meg akarjuk nyerni a hétköznapok csatáit, vagy akár komolyabb háborúkat is, melyek az élet különböző területein érnek bennünket, akkor egy ilyen különlegesen hatásos fegyverre szükségünk lesz. Ne becsüljük le, micsoda ereje van az imádságnak!

"Te pedig amikor imádkozol, menj be a belső szobádba, és ajtódat bezárva imádkozzál Atyádhoz, aki rejtve van; a te Atyád pedig, aki látja, amit titokban teszel, megjutalmaz majd téged." (Máté 6:6)

A "Szerelempróba" és "A bátorság emberei" című filmek rendezőinek legújabb filmje!


Ha minőséget váltasz a jobb alsó sarokban utána még rá kell kattintani a filmre,
hogy elinduljon!

A korábbi, feliratos változat itt megtekinthető!

Szükséged van a filmre?

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.

Szeretném támogatni a nicelife küldetését!

Ezeket láttad már?

KING HITE

MIT TENNE JÉZUS?

AZ AKASZTÓFA ÁRNYÉKÁBANHIRDETÉS HELYE:Ne maradj le semmiről! Kedveld facebook oldalunkat: