"Jézus és apostolai együtt sétáltak, amikor elértek egy folyóhoz. Megpillantottak egy embert az egyik lépcsőfokon. Egész életében béna volt, és nem tudott mozdulni.."

"Ez egy módja annak, hogy kifejezzük a Mennyei Atyánknak azt, hogy a tőlem telhető legjobbat teszem ezután is, és megújítom a szövetségemet vele."

"Bármikor odamehetünk az Istenhez, amikor csak akarunk. Így bocsánatot nyerhetünk. És segíthetünk az embereknek. Választhatjuk a helyes útat."

"Keresztelő János épp a vízben keresztelte az embereket. És akkor meglátta Jézust. János azt mondta, 'Hogyan? Azt akarod, hogy kereszteljelek meg?' "

"A babák normál esetben máshol születtek. És ő nem kórházban született. Egy jászolban született. Egy olyan helyen, ahol állatok éltek. Voltak ott bárányok, tevék."

"Ezek a rablók és banditák előugrottak, és megverték. És elvették az összes ruháját, ő pedig a földön feküdt véresen. És ott volt, rendesen helybenhagyva."

Amikor meghallották a szavait, nem mondták azt,"Talán majd később." Csak megálltak abban, amit csináltak éppen, és követték Jézust.

"Hosszú, és göndör, feketés-barna haja van, és kékek a szemei. Mindannyiunkat ismer, egytől-egyig, és mindannyiunkat szeret."

"Ugyan a gazdag ember sok pénzt adott, de nem adta oda az összes pénzét. Azután jött az özvegy és az ő fillére. Csak az az egy fillére volt."#sorozat #gyerekszemmel