300 keresztény felveszi a harcot a pokol minden seregével és majdnem győzedelmeskednek. A Háromszáz végül is elveszti a csatát, mert nem jött utánpótlás. De a végkifejletben egy hatalmas keresztény sereg áll össze, hogy befejezze azt, amiért a Háromszáz életét adta.

Isten azt kívánja minden apától, hogy bátran lépjen fel. És bármibe is kerül, vállaljon szerepet a gyermekei életében. Ez több, minthogy jelen van, hogy eltartja őket..

Rövid, művészien kivitelezett film; Jézus története a modern világ szemszögéből. "Én vagyok a világ világossága.. Aki engem követ, nem járhat a sötétségben, hanem övé.."

"Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen."

Egy férfi beleesett egy lyukba és nem tudott kijönni. Arra jöttek különböző emberek, akik tanácsot adtak, hogyan tudna kijutni onnan..

A történelem során az emberiség megszállottan kereste az örök élet titkát. Létezik egy járható út, amivel tovább élhetsz, s nemcsak 20-30 évvel, hanem örökké..

"A legjobb ajándékokat nem lehet becsomagolni, mégis megmaradnak örökre." (Bill Watterson)

Dokumentumfilm arról, hogy még egy baktérium ostormotorja sem alakulhatott ki természetes kiválasztódással, nem hogy egész fajok.

"Néhány hete egy rövid időre letáboroztam. Kíváncsi voltam, hogy mit csinálunk olyan helyzetekben, amikor nem könnyű szeretni."


#videok
  HOSSZABBAK (42) PÁR PERCESEK (51)