Betöltés..


Ezékiás király egy agyag pecsétjét találták meg egy jeruzsálemi ásatáson, ezzel is hitelesítve a bibliai király létét és ezzel a Biblia beszámolóját.

35 évvel ezelőtt a zsidók egy kis csoportja nehéz és veszélyes küldetésre szánta el magát: bebizonyítani a hebroni barlang bibliai történetének valóságát.

Rendkívüli dél-izraeli felfedezés deríthet fényt a Biblia egyik legnagyobb rejtélyére, az Ószövetség talán leghírhedtebb és legtitokzatosabb népe eredetére.

Izraelben egy régészeti ásatás során azon a helyen, amiről a Biblia is ír, valóban találtak egy latrinát.

Olyan helyen találtak egy szikladarabot, amelyen héber nyelven volt a Tízparancsolat bevésve, ahol nem gondolták volna: Amerikában.

Egy hihetetlenül érdekes felfedezés, mely az első fizikai és arheológiai bizonyítéka arra, hogy a második jeruzsálemi templom a hegyen állt.

A fenti kérdés megválaszolásához mindössze egy hiteles forrásra, a tények számbavételére és őszinteségre lesz szükségünk.

A görög ortodoxok, az örmény egyház és a római katolikus ferences rend közösen végzi el a helyreállítást, amelyet a görög kormány és magánadományok is segítenek.  BIBLIAI IDŐK (27) RÉGÉSZET (28)