Utoljára módosítva: 2018. 10. 14.

Legyél te is VIP tag, és élvezd az előnyöket!

BETHANY HAMILTON CSALÁDJA.

Izgalmas időszak köszöntött a hivatásos szörfös, Bethany Hamilton életébe, mivel megszületett második gyermeke. Nemrég jelentette be a büszke anya, hogy kisfia született.
"Nagy örömmel üdvözöljük Wesley Phillip Dirks fiunkat ezen a világon! Gyönyörű időszak ez, ahogy elkezdjük az életet így négyesben." - írta be Hamilton az Instagram oldalán.

"Hálásak vagyunk Istennek a két csodálatos srácunkért!!!"

Hamilton születése előtt titokban tartotta a baba nemét. A 28 éves szörfösnek és férjének, Adam Dirks-nek már van egy két és fél éves fia, Tobias, akire szintén nagyon büszkék szülei.

Bethany Hamilton családja

Bethany a nagy hír bejelentésével 2017 októberéig várt, akkor tett közzé egy képet, amelyen férjével és a hasát pusziló Tobias-szal van.

"Kimondhatatlanul hálásak vagyunk, hogy megoszthatjuk veletek ezt az örömhírt!" - írta Hamilton a képhez, kiegészítve azt #Babyinthere #babyonboard (#Babavanott, #Babaafedélzeten) megjegyzésekkel."

A szörfös, színésznő és író szinte lehetetlennek tűnő küzdelmet folytatott az őt ért 2003-as cápatámadást követően. Elvesztette a karját, de a nehézségek feletti győzelme sokak számára erőt adott és példát mutatott. Ő is egy szókimondó keresztény, aki minden lehetőséget megragad, hogy bátorítson másokat arra, hogy bízzanak Istenben és az ő ígéreteiben, amikor nehézségekkel szembesülnek.

Szeretném támogatni a nicelife küldetését!
Fordította: N. I. | Forrás: faithfamilyamerica.com

Ezeket olvastad már?

A SÖTÉT 50 ÁRNYALATA ELLENI KAMPÁNY

AZ ÚR A SÖTÉTSÉG KÖZEPETTE IS JÓ

MARTIN LUTHER KING 50 ÉVE HALT MEGHIRDETÉS HELYE:Ne maradj le semmiről! Kedveld facebook oldalunkat: