NEMZETKÖZI IMANAP

2019. május 2. Nemzetközi Imanap. A Nemzetközi Imanapon való részvétel 6 módja!



1. Írjuk be a naptárunkba, hogy május 2., csütörtök – Nemzetközi Imanap

2. Keressünk azon a napon egy imaközösséget városunkban, megyénkben, országunkban és csatlakozzunk!

Ha nem rendez senki ilyen összejövetelt a közelünkben, hívjuk meg mi keresztény testvéreinket imádkozni és buzdítsuk társainkat az egyházban is arra, hogy csatlakozzanak hozzánk.

Akik dolgoznak aznap, szánjanak ebédszünetben pár percet arra, hogy elvonulnak elcsendesedni, illetve néhány kollégánkat is buzdítsuk, hogy tartsanak velünk. Hívjuk fel a környékbeli iskolák, gimnáziumok, felsőoktatási intézmények figyelmét is az eseményre, abban a hitben és reményben, hogy hallgatnak a hívó szóra.

3. Böngéssz keresztény oldalakat, olvass tanításokat, építsd a hitedet aznap (is)!

4. A közösségi oldalon is népszerűsítsük a mozgalmat!

2019. május 2. Nemzetközi Imanap.


5. Szánjunk oda ezen a napon kisebb vagy nagyobb összegű adományt valamely keresztény internetes oldalnak vagy közösségnek. Nem az összeg a lényeg, hanem hogy jó szívvel, jó kedvvel adjuk oda azt az összeget. A legkisebb adomány is fontos és nagy szükség van rá.

6. A Nemzetközi Imanap egy olyan kezdeményezés, amely nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy világszerte, más és más országokban, mégis egyként az Urat dicsőítsük, reményt és hitet adjunk a megfáradtaknak Jézus Krisztus által, lelkesítsük magunkat és keresztény testvéreinket, támogassuk akár anyagilag akár imáinkkal azokat a szervezeteket, mozgalmakat, internetes oldalakat, melyek a mindennapokban segítenek és buzdítanak bennünket.

Imádkozzunk ezen a napon több figyelemért egymás iránt, több üdvösségért, nagyobb erőforrásokért, és azért, hogy Isten hatalma és kegyelme megmutatkozzék életünkön, szeretteink életén és nemzetünkön. Itt az idő cselekedni!