"JÉZUS-HÉT" A TIME SQUARE-EN

14 000 ember látogatott el a 'Jézus-hétre', amit a Time Square-en tartottak júniusban.



Az előző hónapban került megrendezésre az az esemény, amit 'Jézus-hétnek' neveznek; az alkalom helyszínének a Time Square adott otthont New York City-ben. A 'The Christian Post' adatai szerint 14 000 ember jelent meg ezen a rendezvényen.

Az esemény magában foglalt imádságot, a Szentírás olvasását, valamint zenei előadást, koncertet is. Továbbá megemlékeztek a május 18-án történt tragédiára is, amikor egy férfi hatalmas sebességgel a gyalogosok közé hajtott New York városában. Egy ember sajnos az életét vesztette.

A Jézus-hét, amelyet a Concerts of Prayer-Greater New York (COPGNY) szervezett, egyik fő célja az volt, hogy minél többekhez tudjanak szólni, beleértve a szegények segítését és az iskolákban való szolgálatot is. Azok, akik részt vettek a Jézus-héten, 120 000 gyermekkönyvet, 180 000 keresztény, vallásos könyvet és

100 000 Jézusról szóló dvd-t osztottak szét.

Pillanatkép a nagyvárosi misszióból


Ezek a fő eseményhez vezettek, amelyet Június 3-án tartottak a Time Square-en, ahol a színpad is állt. A 'COPGNY' elnöke, Dimas Salaberrios pásztor azt mondta, hogy egész nap bibliai témájú hanganyagokat játszottak le a téren.

'Az emberek azt mondták, hogy ez volt a legbátrabb dolog, amit valaha láttak' - mondta Dimas.

Salaberrios megosztotta a saját megtérésének történetét a rendezvény folyamán, elmondva, hogy régen drogot árusított az utcákon, de Isten, megragadva az életét, teljesen megváltoztatta őt, és így már csak Jézus szeretete az, amit meg akar osztani másokkal.