HOZD A BIBLIÁD AZ ISKOLÁBA!

A cél az, hogy a diákoknak lehetőséget adjunk, hogy hitüket tisztelettejes úton fejezhessék ki, Krisztus szeretetét tanulmányozva.



Amióta 1962-ben a legfelsőbb bíróság úgy döntött, hogy az állami iskolákban tilos imádkozni, azóta a keresztények azért küzdenek, hogy visszanyerjék ezt a jogot, és korrektül viszonyuljanak a Szentíráshoz az állami iskolákban. Több mint 50 év után szeretnék ezt témát újratárgyalni, és országszerte visszahozni a Bibliát az iskolákba.

Egy kezdeményezés hatására, mely címe "Hozd a Bibliád az iskolába!"; egy őszi, csütörtöki napon több, mint háromszázezer diák volt fény az iskoláikban, és hívta fel a figyelmet az ügyre, melyet a "Fókuszban a család és a szabadság védelmében" szövetség támogatott.

A mozgalom célja az, hogy felhatalmazzák a diákokat arra, hogy tiszteletteljes módon mutathassák be Krisztus szeretetét. Ezekben az iőkben, amikor a vallási szabadság központi téma lett, a résztvevő szülők és diákok bátran kiállnak jogaik mellett. A diákok, akik csatlakoztak, azt mondják, ez a remény hangja. Emlékezzünk Dánielre, Eszterre és Timóteusra, akik megváltoztattak egy kultúrát, mert

bátran megálltak hitükben Isten iránt.