EGY VITATOTT KÉRDÉS

Olyan kérdéssel szeretnénk foglalkozni, amely vita tárgya a kereszténységen belül, és amelynek a megértése nélkül nem tudunk helyesen viszonyulni Krisztushoz: ez a megigazulás tana.Nagyon sok embert zavarba ejt és sok problémát hoz a felszínre, de azt gondolom, ennek a kuszaságnak a feloldásában segíthet a Biblia tanulmányozása és Isten megkérdezése, hogy mit akar nekünk mondani a hitnek erről a sarkalatos kérdéséről.

A zűrzavar és félelem egyáltalán nem szükségszerű.

Nagyon sok keresztény aggódik az üdvösségéért. Mások, akik még csak ismerkednek a hittel, nem tudják, mit jelent valójában a megigazulás, valóban elérhetik-e, és félnek megtenni az első lépést Krisztus felé. Ha ezek közül valamelyik rád illik, kedves Olvasó, kérlek, szánj néhány időt ennek a rövid tanulmánynak a követésére.

A zűrzavar és félelem egyáltalán nem szükségszerű, és hiszem, hogy amit ennek a tanulmánynak az olvasása során megértesz, mérhetetlen áldást jelent majd a számodra: bizalmat ébreszt benned, hogy szembe merj nézni azzal a jövővel, amelyet Isten készített számodra, és ez hited alapjául szolgál.

ATTILA
Ötletgazda
Egy különös történet Mit jelent a megigazulás?


Ezeket olvastad már?

MIT JELENT A MEGIGAZULÁS?

A MEGIGAZULÁS ELNYERÉSE

NINCS EBBEN SEMMI BONYOLULT