MIRE ELÉG AZ INGYEN AJÁNDÉK?

Az ige szerint "az ember ajándéka szabad utat szerez neki, és a nagyok orcája elé viszi őt."Feltűnt már neked, hogy egy ajándék mennyire meg tudja változtatni emberek hozzáállását? Meglehetősen nehéz barátságtalanul viselkedni valakivel, akitől éppen mostanában kaptunk valamilyen ajándékot.

Akik a közéletben érdekeket próbálnak érvényesíteni, és rá akarják irányítani a politikusok figyelmét valamire, folyton ajándékokat küldenek nekik. Ha a törvényhozó elfogadja ezeket az ajándékokat, az azt jelenti, hogy időt szentel majd a szóban forgó kérdésre. Elvégre, ha valaki megajándékoz egy nyaralással úgy, hogy annak minden költségét állja, és te még csak a telefonhívását sem fogadod - az tényleg nagyon durva lenne!

Hit által igazulunk meg; ez ingyen ajándék, amelyet elkönyvelhetsz, mert a tiéd.

Ez az elv érvényes - csak sokkal tisztábban, mint a politikában - akkor is, amikor Isten a megigazulás hihetetlen ajándékát adja nekünk. Ez az a pont, ahol szembekerülnek egymással a cselekedetek és a hit. Bár ez nem feltétlenül jelent zavart vagy ellentmondást. Valójában egészen egyszerű: Hit által igazulunk meg. Ez ingyen ajándék, amelyet elkönyvelhetsz, mert a tiéd.

Az ügy le van zárva.

ATTILA
Ötletgazda
Egy másik történet Jakab kijelentése


Ezeket olvastad már?

NINCS EBBEN SEMMI BONYOLULT

EGY KÜLÖNÖS TÖRTÉNET

EGY MÁSIK TÖRTÉNET