A 22. héten született baba csupán 5% életben maradási eséllyel jött a világra.

John Mackay, a 23 éves skót katona 1944-ben Auschwitzből mentette ki az akkor 20 éves, magyar származású Edith Steinert..

Juan Mata, a Manchester United futballistája fizetésének az egy százalékát jótékony célra fordítja. Célja, hogy a világ szegényebb régióiban gyerekeket támogasson.

Egy Biblia mentette meg tulajdonosa, a német Kurt Geiler életét Franciaország észak-keleti részén 1917-ben.

Egy 86 éves ember életen át tartó újrahasznosító munkája 400 000 dollár adományt hozott össze egy gyermekotthon számára.

Végtagok nélkül született kislányt fogadott örökbe egy család. Ahogy mondták: "Csak az számított, hogy szerethetjük".

A hatéves rákbeteg kislány halála előtt több száz üzenetet rejtett el családja részére.

Egy kislány álma az volt, hogy egyszer híres zongorista lesz, de a szamárinduló volt az egyetlen darab, amit el tudott játszani..

Gyerekként megvan bennünk az az ártatlanság, amit később részben elveszítünk. Csodálatos lenne, ha valamennyit visszakaphatnánk belőle.

Posztumusz kitüntetést adtak annak az amerikai tisztnek, aki 200 zsidó katonát mentett meg a nácik elől – és ezt egy léleknek se árulta el.

Egy favágó versenyen az volt a tét, ki tud több fát kivágni egyetlen nap alatt. A két versenyző közül az egyik idősebb, míg a másik fiatalabb volt.

A lengyel Piotr Małachowski ezüstérmes lett diszkoszvetésben, de az újabb olimpiai érmét elárverezi, hogy egy beteg fiún segítsen.

Avagy egy képzeletbeli beszélgetés egy diszpécser és egy őszintén szeretetre vágyó ügyfél között. Útmutatás a szeretetről, érthetően.

Egy leány panaszkodott az édesapjának, hogy rosszul mennek a dolgai. Belefáradt az állandó eredménytelen harcba.

Volt egyszer egy gazdag öreg zsidó, akinek szörnyen rigolyás természete volt. Egy napon meglátogatta a rabbit, hátha segíteni tudna neki abban, hogy rájöjjön, mi a baj vele.

Egy ausztrál édesanya szívbemarkoló történetét osztotta meg a világgal, amikor arról mesélt, hogyan hozta vissza az életbe csecsemőjét.

Mese a remetéről,
aki nagyon akarta szeretni Istent.

Az értéked nem változik soha azoknak, akik valóban szeretnek téged.

A fösvény az aranyát a kertjében egy fa alá rejtette. Minden héten kiásta és órákon át nézegette..

Öreg bölcs üldögélt a Korinthusba vezető út szélén. A városba igyekvő idegen beszédbe elegyedett vele.

A padlás teljes csöndje és a tiszta lelkű hét éves kisfiú szavainak varázsa élete egy elfeledett korszakába repítette vissza az öregembert. ..

Az idős ács úgy döntött, ideje nyugdíjba vonulni. A főnök arra kérte őt, hogy utoljára segítsen felépíteni neki még egy házat.

Egy fiatal lány – szemmel láthatóan elmerülve egy kis könyv olvasásában – egy gyümölcsös elárusítóhelynél üldögélt..

 

 

Minden, amit korábban gondoltam, minden, ami korábban a biztonságot jelentette, szertefoszlott.

Különlegesen erős és megható kapcsolat van a két kisfiú között. Ha Lucas meglátja a bátyját, az arca mindig felragyog.

A fekvő beteg minden egyes alkalommal lehunyta szemét és maga elé képzelte a precíz részletességgel leírt világot..

Volt egyszer egy nagyon rossz természettel rendelkező fiú. Az apja megelégelte, hogy mindenkit állandóan sérteget, bánt és csúnyán beszél..

A rólam készült fotó népszerű lett az interneten. El akarom mondani a kép mögötti történetet.

Ha a Down-szindrómások is megfelelő figyelmet, segítséget és támogatást kapnak, szinte bármit elérhetnek.

Jót tenni valakivel, felemelni az elesetteket nem korfüggő tulajdonság. Az igazi hősök itt élnek köztünk a mindennapokban.

10 évi betegségben összeszedett életbölcsességek, amelyekből beteg és egészséges emberek is okulhatnak.

"10 nap alatt többet tettél a Földön, mint amit én valaha remélhetnék.." - mondja édesapja a videóban.

Egy végzős egyetemista fiú már hónapok óta kinézett magának egy sportkocsit az egyik autószalonban. Tudta, apjának nem okozna gondot, hogy megvegye neki..

Volt egyszer egy szegény ember, aki gondterhelten bandukolt az erdő szélén. Amikor elfáradt, leült pihenni egy fa tövében..

Szép tavaszi nap volt. A fiatalasszonyt békesség töltötte el, miközben Jézus haláláról és feltámadásáról elmélkedett. ..

Egy pszichológus a teremben járkált, miközben stressz kezelést oktatott a közönségnek. Felemelt egy poharat..

Patch Adams ismertté vált a gyógyításhoz és az életehez való sajátos hozzállásáról.

Az egykori tengerészgyalogos férjnek mindkét lábát amputálták; a felvételen a párja nyakába kapaszkodik, a nő pedig a hátán cipeli.

Zsúfolt reggel volt a rendelőben, amikor bejött egy bekötött ujjú idős úr. Rögtön szólt, hogy siet, mert van egy fontos találkozója..

A férfi az utolsó pillanatban lemondott a saját gyógyulásáról, és egy fogyatékos kisfiúnak utalta át az évek alatt összegyűlt összeget.

Az újság kicsúszott a kezemből, és rettenetes, dermesztő félelem fogott el. Mit csinált belőlem a megszokás?!

Bronnie Ware éveket töltött halálos betegek ápolásával, az életük utolsó 12 hetében. Összegyűjtötte a haldokló emberek vallomásait.

Mark Boyle készpénz és hitelkártya nélkül, a saját erejében és találékonyságában bízva vágott bele egy kísérletbe, amelyről kiderült, hogy tulajdonképpen maga az élet.

Egy filozófiaprofesszor azzal kezdte az egyetemi előadását, hogy fogott egy befőttesüveget, és megtöltötte..

Megdöbbentő történet egy ikerpárról; ahol a kislány közel állt a halálhoz.

Az apa fáradtan tér haza a munkahelyéről, és leroskad a fotelbe. Hétéves kisfia jön oda hozzá, és megkérdezi: - Mondd Apa, neked mennyi az órabéred?

A halász hazatér fatörzsből vájt csónakján és találkozik egy külföldi piackutató szakemberrel..

John D. Rockefeller, erős és szikár volt kicsiny korában. Hamar eldöntötte, hogy pénzt keres, és a végletekig hajszolta magát.

Hideg januári reggel volt amikor egy ember megállt egy Washington DC-i metróállomáson és hegedülni kezdett..

Egy ausztrál vidéki város kórházának idősotthonában elhunyt egy idős férfi. Mindenki azt gondolta, semmi értékeset nem hagyott maga után.

Egy kislány bement a szobájába és a szekrénykéje mélyéről előhúzott egy lekváros üveget. Kiöntötte a padlóra az üvegben lévő érméket..