A Harvey hurrikán okozta pusztítást követően egy hölgy csodálatos igeverset osztott meg, amit a családtagjai houstoni házában talált, melyet a hurrikán..

 

 

Egy keresztény misszionáriust megkínoztak majd meggyilkoltak. Felesége megbocsátott férje gyilkosainak, mert Jézus azt üzente számára, ezt kell tennie.

Az apa megdöbbenő üzenete annak a kábítószer-kereskedőnek, aki lánya halálát okozta.

Volt egyszer egy sziget, ahol emberi érzések éltek: a Vidámság, a Bánat, a Tudás és még sok más, így a Szeretet is.."

Egy képzeletbeli beszélgetés a W.W.J.D. - What Would Jesus Do? (Mit tenne Jézus?) felfogásról.

Álmomban látogatóban jártam Istennél. Bekopogtam, hogy beszélgetni szeretnék vele, ha van rám ideje..

Sátán összehívta a démonokat a világ minden tájáról. A megnyitó beszédében ezt mondta: "Nem tarthatjuk vissza a keresztényeket attól, hogy eljárjanak Istentiszteletre.."

Egy iskolában a tanító a második világháború idején mindent megtett, hogy a tanulók elfogadják személyes megváltójuknak Jézust.

A történet szerint Csűrcsavar, egy ördögfióka, unokaöccsét, egy ''újonc kísértőt'' oktatja arra, hogyan kell bűnre csábítani emberét.

Egy ember, aki egy hétvégi reggelen a templomba igyekezett, nagyon meg volt lepve, mikor az ördögöt a templomajtó közelében találta.

Egy kisfiú egyedül maradt az apjával. Az apa szigorú ember volt, nem engedte gyermekét szabad útra, gondolata, akarata szerint.

Az ateista filozófia-professzor arról beszél a tanítványainak, mi a problémája a tudománynak Istennel, a Mindenhatóval.

Egy multimilliomos vállalkozó sajtótájékoztató végén feltettek egy kérdést:
- Miért hiszi, hogy van Isten?

Egy nap George kifeszített egy kötelet a Niagara felett, és közölte a körülötte álló emberekkel, hogy végigmegy a kötélen biciklivel.

Az emberiség egyik legnagyobb zsenije, Newton, nagyon sokat vitatkozott tudós barátaival a világegyetem és a naprendszer eredetéről, keletkezéséről.

Volt egyszer egy hegycsúcs, ahol három kis fácska állt és arról álmodozott, mi lesz majd belőle, ha megnő.

 

 

Két magzat beszélget, avagy a hívő és a szkeptikus igazsága..

Az 1800-as években egy angol Kaliforniába utazott aranyat keresni. Miután több hónapig kutatott arany után..

Egy ember elment levágatni a haját, és megigazíttatni a szakállát. Ahogy a fodrász dolgozni kezdett, kellemes beszélgetésbe elegyedtek..

Egy vagyonos ember és a fia minden különleges művészi alkotást össze akartak gyűjteni. Minden megtalálható volt a gyűjteményükben Picassótól Raphaelig.