Utoljára módosítva: 2018. 08. 08.

Legyél te is VIP tag, és élvezd az előnyöket!

"MINDEN NAP LÁTOM ISTEN DICSŐSÉGÉT".

Már több mint egy évtizede, Szabó Ádám NASA tudós egy 1,6 milliárd dolláros Parker Solar Probe küldetésben dolgozik.
"Isten kezét látom a tér csodáiban, és itt is, a Földön való létezésünk nem lehetséges egy Teremtő nélkül." - mondta Szabó a CBN News-nak.

A misszió egy szondát küld az űrbe, ami szinte akkora, mint egy autó. Ez 24 űrpályát fog létrehozni a nap körül. A Parker Solar szonda a Nap felszínén 3,7 millió mérföldön belül repül, több mint nyolcszor közelebb, mint bármely más űrhajó, és több mint nyolcszor közelebb, mint a Merkúr. Szabó azt mondja, hogy

Isten kezét látja az űr csodáiban minden egyes nap.

"Amikor látom, hogy a napban mennyi energia van, és mindez az energia felénk jön, mégis ez rendkívül veszélyes, ha csak úgy ki lennénk téve a hatásának. Nézd ezt az űrhajót. Csak azért, hogy ott repüljön [a nap körül], rendkívüli védelmi intézkedéseket kellett hoznunk, csupán a robotszerű dolgok számára is, hogy túléljék." – mondta Szabó.

"Isten kezét látom a tér csodáiban, és itt is, a Földön való létezésünk nem lehetséges egy Teremtő nélkül"

A Parker Space Probe misszió
2018. július 31-én indult, CapeCanaveral-ból, Floridából, és a Parker Solar Szonda azt fogja vizsgálni, hogyan mozog a hő és az energia a nap légkörében, amely koronaként ismert és forróbb, mint a nap felszíne. Ez adatokat fog visszaküldeni a Földre, így a NASA kutatói felfedezhetik, hogy mi gyorsítja a Földet és más bolygókat érintő napszeleket.

A szonda Eugene Parker után lett elnevezve, aki először feltételezte, hogy nagysebességű anyag és a mágnesesség folyamatosan megszökött a napbólés ez hatással volt a bolygókra és az egész naprendszerünkre. Ez a jelenség ma már napszélként ismert.

A szonda 1,1 millió nevet hordoz
A szonda júliusban több mint 1,1 millió ember nevét viszi a napra, mondta az amerikai Űrügynökség. 2017. márciusában a nyilvánosságot meghívták, hogy nevüket a napra küldjék az emberiség első küldetésébe, hogy "érintsék" a csillagot. Összesen 1,137,202 nevet adtak be, és a nevekkel ellátott memóriakártyát május 18-án telepítették az űrhajóra – három hónappal a tervezett július 31.-i indítás előtt.

Szeretném támogatni a nicelife küldetését!
Fordította: Fügeczki Réka | Forrás: cbn.com

Ezeket olvastad már?

FELADTAK MINDENT, HOGY SEGÍTHESSENEK

600 IRÁNIT JÉZUSHOZ VEZETETT

A HŐS ÉLETÉT ADTA IDEGENEKÉRTHIRDETÉS HELYE:Ne maradj le semmiről! Kedveld facebook oldalunkat: