EGY 107 ÉVES NŐ MEGOSZTJA HOSSZÚ ÉLETE TITKÁT

Julia Mae Hunter-Rice 107 éves. Lánya szerint azért él ilyen sokáig, mert mindig is azt akarta tenni, ami helyes.



"A titka a mosolygás és az igazságossághoz való ragaszkodás" – mondta a WTOK-TV-nek Hunter-Rice lánya, Dorothy Dickson. "Mindig kiállt amellett, ami helyes, és 107 évesen még mindig ura az életének." Mrs. Hunter-Rice másik lánya, Julia is a Máté 7:12-ben található aranyszabály iránti elkötelezettségnek tulajdonítja édesanyja hosszú életét:

"Amit tehát szeretnétek, hogy az emberek veletek cselekedjenek, ti is ugyanazt cselekedjétek velük, mert ez a törvény, és ezt tanítják a próféták."

Julia Mae Hunter-Rice 107 éves. Lánya szerint azért élt ilyen sokáig, mert mindig is azt akarta tenni, ami helyes


Az 1916 június 2-án született Mrs. Hunter-Rice még táncmozdulatokat is lejtett, miközben családja a 'Boldog szülinapot' című dalt énekelte neki. Tavaly egy százéves marylandi nő azt mondta, hogy az Istenbe vetett hite hosszú életének 'titka'. "A titok Isten bennem élő kegyelme, és az, hogy megpróbálom a lehető legjobb életet élni" – mondta Martha Bailey, aki 1922-ben született, és Virginiában nőtt fel, Amerikában.

"A titok az Isten iránti szeretet."

Mrs. Bailey inspiráló története felkeltette Franklin Graham lelkipásztor figyelmét is, aki a virginiai nő hosszú életének 'titkát' az 'élet nagyszerű receptjének' nevezte. "Boldog 100. születésnapot, Mrs. Bailey - és reméljük, még több van hátra! Isten áldja!" írta akkor.