A 10. EMELETRŐL ELKAPOTT BABA

A toronyháztűz során az épületből kidobott gyermek csodálatos megmenekülése.



A londoni Grenfell Tower toronyháztűz 79 ember életét követelte, és rengetegen sérültek meg a tragédia során 2017 júniusában. A második emelettől felfelé teljesen kiégett az 1974-ben épült, 120 lakásos, 24 emeletes toronyház, London nyugati részén, amelyet egy felrobbanó hűtőszekrény okozott. Több mint 40 tűzoltóautó, valamint 250 tűzoltó volt jelen a helyszínen, és tett meg mindent a bentlakók kimenekítéséért.

Az épületben lakók kétségbeesetten igyekeztek kimenekülni. Sokaknak a mentőosztagok tudtak segíteni, azonban néhány lakónak nem volt ideje megvárni a segítséget, gyorsan kellett cselekednie.

Erről számolt be egy szemtanú is, aki elmondta, hogy látott egy nőt az épület kilencedik vagy tizedik emeletén, aki nagyon hevesen gesztikulált a lent állóknak, jelezve, hogy ki fogja dobni a gyerekét.

Nagyon hevesen gesztikulált a nő a lent állóknak, jelezve, hogy ki fogja dobni a gyerekét


A szemtanú elmondása szerint az anyuka ezt kiabálta.

"Ledobom a kisbabámat, kérem, kapják el!"

Pár másodperccel később a kilencedik vagy tizedik emeleti lakás ablakán a nő kidobta a gyermekét. Egy férfinak a lent álló tömegből sikerült elkapnia a csecsemőt, és biztonságos helyre vinnie.

A szemtanú elmondása szerint ez maga volt a csoda. Az Úr csodája volt, ahogy ez a gyermek megmenekült! Abban a felfordulásban és zűrzavarban semmi esély nem volt akár arra, hogy a nőt észrevegyék, meghallják, megértsék, akár arra, hogy a magasból ledobott gyermeket valaki elkapja. Ezt az Úr cselekedte!


Ezt is ajánljuk


Egy tizenhét éves keresztény lány elbűvöli
az American Idol zsűrijét

Jennifer Jeffries, egy végzős középiskolai tanuló, lenyűgözte az American Idol zsűrijét egy saját maga által írt énekkel, ami a bűnnel való harcáról és az Istennel való kapcsolatáról szól.