40 NAP AZ ÉLETÉRT MOZGALOM

Öt abortusz-klinikán dolgozó munkavállaló mondott fel munkahelyén, és több mint 700 születendő csecsemő menekült meg a 40 Nap az Életért mozgalom éves kampányának köszönhetően, amelynek során imaalkalmakat, böjtöt és békés virrasztásokat tartottak a művi terhességmegszakítás megszüntetéséért az egyes abortusz klinikák épülete előtt.



"Ez volt a 40 Nap az Életért mozgalom történetének legfantasztikusabb éve!" - mondta Shawn Carney, a mozgalom elnök-vezérigazgatója. A kampány 2019. szeptember 25-től november 3-ig tartott, és 855 város, 61 ország önkéntesei vettek részt.

A 40 Nap az Életért szervezet jelentése szerint öt abortusz-klinikai dolgozó is felmondott és "kilépett az abortusziparból" miután csatlakoztak a mozgalom kampányához, megmentve ezzel 738 születendő életet.

"Ha már csak egy csecsemő életét is megmentjük, már megérte!" - mondta Sue Thayer, a Tervezett Szülővő Válás korábbi vezetője és a 40 Nap az Életért jelenlegi kommunikációs igazgatója.

A Florida állambeli Fort Pierce-ben egy várandós nő még a nyitás előtt, 7 órakor odaért az abortusz klinikára, ahol akkorra már a klinika előtt a mozgalom önkéntesei buzgón imádkoztak hajnali 5 óra óta.

"Egy ajándékcsomagot és ingyenes ultrahangot ajánlottunk fel neki, valamint a terhesség során történő mindennemű segítségünkről biztosítottuk." - írta Laurie, az egyik önkéntes. "A hölgy elfogadta az ajándékcsomagot, és elmesélte, hogy ikreket vár, majd végül úgy döntött, hogy nem akarja a terhességmegszakítást."

"Ez volt a 40 Nap az Életért mozgalom történetének legfantasztikusabb éve!"


A Wiscons állambeli Madisonban egy terhes nő belépett a Tervezett Szülővé Válás Klinika ajtaján, majd gyorsan sarkon fordult, odament az önkéntesekhez és ennyit mondott: "Szükségem van egy ölelésre." Ezt a nőt három gyermeke várta otthon, a férje pedig sajnos elhagyta őket.

"Megpróbáltam bemenni, már kétszer is volt időpontom a beavatkozásra!" - mondta a várandós nő az egyik önkéntesnek. "De amikor beléptem, az egyikőtök azt mondta: "Imádkozom érted és a babaért." Ez a mondat késztetett arra, hogy kimenjek az épületből."- mesélte a várandós nő. Az önkéntesek elvitték a hölgyet egy terhességi segélyközpontba, hogy biztosítsák neki a támogatást, amelyre szüksége van.

Manchesterben egy babakocsit tologató édesanya mesélte el az önkénteseknek, hogy az elmúlt évben a mozgalom egyik tagja győzte meg arról, hogy ne végeztesse el a beavatkozást.

"Csak azt szeretném, ha tudnád, hogy helyesen cselekedtek, és fontos, amit csináltok!" - mondta az anya.

"Tavaly jöttem ide abortuszt végeztetni, és voltak az épület előtt olyan emberek, akik imádkoztak értem, értünk. Most pedig itt van velem ez a baba, ami csodálatos! És mindez azért, mert valaki akkor ott volt. Az unokatestvérem is elment abortuszra, és senki sem imádkozott érte…az a beavatkozás sajnos megtörtént."- mesélte az anyuka.


Ezt is ajánljuk


Egy tizenhét éves keresztény lány elbűvöli
az American Idol zsűrijét

Jennifer Jeffries, egy végzős középiskolai tanuló, lenyűgözte az American Idol zsűrijét egy saját maga által írt énekkel, ami a bűnnel való harcáról és az Istennel való kapcsolatáról szól.