7000 KERESZTÉNY SAN DIEGO UTCÁIN

7000 keresztény töltötte meg San Diego utcáit és imádkozott nemzetéért, Amerikáért. További 8500 ember csatlakozott az online közvetített alkalomhoz, így több mint 15 000 ember könyörgött az Úrhoz az országért.



Miles McPherson, lelkész az imádságot vetette be fegyverként az országban eluralkodó káosz és politikai zűrzavar ellen. A San Diegóban működő "Szikla" gyülekezet vezető lelkésze összehívta a közösség tagjait és további 135 gyülekezettel és azok 148 lelkészeivel együttműködve elindították a "San Diego-i imaharc" nevű mozgalmat.

Június 20-án az összejövetel 11 helyszínen zajlott a városban. Szerte az utcákon kezüket felemelve és Isten előtt letérdelve imádkoztak a keresztények, szinte az egész város térdre borult. Egy órán át dicséreteket énekeltek és együtt imádkoztak gyógyulásért, békéért, örömért és a közösség egységért.

"Szeretnénk, ha az Isteni szeretet és az Úr hatalma San Diego minden közösségében érezhető lenne és az embereket országszerte összehozná." - mondta McPherson.

7000 keresztény töltötte meg San Diego utcáit és imádkozott nemzetéért, Amerikáért


"Isten le tudja csendesíteni az összes nyugtalanságot. A gonosz helyére jót ad és megszabadít a fájdalomtól. Úgy gondolom, hogy meg fogjuk látni San Diego és az országunk átalakulását a sok ima eredményeképpen." - tette hozzá a lelkész.

McPherson a Lincoln Park kereszteződésében is prédikált, ahol kiemelte az ima fontosságát és erejét. Ez az a park, ahol a rivális bandák rendszeresen összecsapnak. Köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik csatlakoztak az alkalomhoz, mivel tudja és hiszi, hogy az esemény sikeres, várja imáik gyümölcseit.

"Ha az országunkra nézünk nyilvánvaló, hogy összezavarodtuk, és itt az ideje, hogy mindent átadjunk Istennek!"- mondta. "Mindaddig, amíg nem hajtunk térdet az Úr előtt, konfliktus és megosztottság lesz mindenhol. Arra van szükség, hogy Isten irányítása alatt álló ország legyünk, és eszerint kezdjünk élni, megtanulva, hogyan szolgálhatjuk és szerethetjük egymást, ahelyett, hogy mindenki a saját érdekeiért és útjáért harcoljon. Imádkozom, hogy ez legyen ennek a kezdete!"


Ezt is ajánljuk


Egy tizenhét éves keresztény lány elbűvöli
az American Idol zsűrijét

Jennifer Jeffries, egy végzős középiskolai tanuló, lenyűgözte az American Idol zsűrijét egy saját maga által írt énekkel, ami a bűnnel való harcáról és az Istennel való kapcsolatáról szól.