MEGNYITOTT A BIBLIA MÚZEUM

Hosszas várakozás után, tavaly év végén Washington D.C.-ben megnyílt a Biblia Múzeuma.



Steve és Jackie Green a múzeum alapítói, akik nagyon izgatottan várták a megnyitó napját. Rengeteg elképzelésük és tervük van még a jövőre nézve, remélik az Úr támogatja őket. Fontosnak tartják, hogy betöltsék elhívásukat és engedelmeskedjenek az Úr akaratának.

Ezért is vágtak bele a múzeum létrehozásába.

Steve Green elmondta, hogy 2009 jelentős év volt az életükben. Kiemelkedő fontosságú, Bibliához kapcsolódó történelmi tárgyak kerültek birtokukba, a gyűjteményük egyre nőtt, így a család felelősséget érzett, hogy a Biblia Múzeuma álom valóra váljon.

Pillanatkép a Biblia múzeumból


"A Biblia Múzeuma innovatív, globális oktatási intézménynek ígérkezik, amelynek célja, hogy minden embernek bemutassa a Biblia történetét, annak jelentőségét és hatását. Bemutatjuk az izraeli templomokat, városokat, ahol Jézus sétált, és számos más, kiemelkedő jelentőségű helyszín látható, rengeteg interaktív jellegű élményt kínálunk."- mondta Green.

"A múzeumok többsége tele van "Kérjük ne érintsék meg" táblával. De ez a múzeum nem ilyen. Itt meg lehet tapogatni a kihelyezett tárgyakat. Többek között kiállításra került egy darab a jeruzsálemi Siratófalból, amelyet szintén megérinthetnek a látogatók."

"Biztosak vagyunk abban, hogy ha valósághűek vagyunk, az igazat szóljuk és megmutatjuk ennek a Könyvnek a valódi értékét, az igazság mentén haladva Isten megjelenik ezeknek az embereknek az életében és ők befogadják az Urat." – mondta bizakodva Steve Green.


Ezt is ajánljuk


Egy tizenhét éves keresztény lány elbűvöli
az American Idol zsűrijét

Jennifer Jeffries, egy végzős középiskolai tanuló, lenyűgözte az American Idol zsűrijét egy saját maga által írt énekkel, ami a bűnnel való harcáról és az Istennel való kapcsolatáról szól.