BIBLIÁJÁT OLVASTA A TÚLÉLŐ

Helio Neto a kolumbiai futballcsapattal és más utasokkal együtt utazott, amikor a repülő lezuhant, 71 halálos áldozatot követelve. Bár Neto még mindig kórházban van, súlyos sérüléseiből épül éppen fel, mégis hálás Istennek, hogy megtartotta őt.



A baleset előtt pár perccel Neto épp a Zsoltárok könyvének a 63. részét olvasta, ami azt mondja:

"Fekvőhelyemen is rád gondolok, minden őrváltáskor rólad elmélkedem; mert te voltál a segítségem, szárnyad árnyékában ujjongok." (Zsoltárok 63:7-8)

Netot mindenki hívő embernek ismerte, aki mindenhova magával vitte a Bibliáját. "Ez az első dolog, amit magához vesz, amikor utazik," - mondta Neto felesége Simone, miután visszakapta a Bibliát a szerencsétlenség helyéről.

A rongyos Biblia kinyitva hevert a repülőgép szétroncsolt maradványai között. Neto könyvjelzője még mindig a Zsoltárok 63-nál volt – ezek voltak az utolsó szavak,

melyeket olvasott a becsapódás előtt.

Az orvosok még mindig úgy nyilatkoznak Neto állapotáról, hogy "gyengéd". Több műtét vár még rá: tüdő-, térd-, koponya- és csuklóműtétek. A családja azért imádkozik, hogy teljesen felépüljön.


Ezt is ajánljuk


Egy tizenhét éves keresztény lány elbűvöli
az American Idol zsűrijét

Jennifer Jeffries, egy végzős középiskolai tanuló, lenyűgözte az American Idol zsűrijét egy saját maga által írt énekkel, ami a bűnnel való harcáról és az Istennel való kapcsolatáról szól.