SERIFF: ISTENBEN VAN BIZALMUNK

A fenti szlogennel az autóján járőrözik egyre több amerikai rendőr az Egyesült Államokban. Természetesen -ahogy lenni szokott- egy ateista szervezet azt követeli, cseréljék le a szlogent "Bízunk az értelemben" szavakra.



Az előzményekhez hozzátartozik, hogy az FFRF (Szabad útat a vallásból alapítvány) felhívásában a rendőröket célozta meg, amelyben azt üzente, ne rakják ki az autóra a "In God we trust", vagyis "Istenben van bizalmunk" szlogent. Ez volt az a pont, amikor Tony Perry sheriff lépett, de pont a felhívás elleni irányba. Azóta büszkén viseli autóján az üzenetet. Ő az egyik a sok csatlakozott egyenruhásból. Azt nyilatkozta:

"Azt akarom, hogy az emberek tudják, hogy hitemet Istenbe vetettem."

Az FFRF továbbra is azon van, hogy lebeszélje a rendőröket az üzenet kiragasztásáról, mely hitükre utal. Azonban egyre több olyan seriff van, aki az alábbiak szerint kiragasztja a szlogent, és büszkén viseli. Azt mondják: "Sokan nem tudják milyen az, ha mindennap kockára teszed az életed. Istenre bízzuk életünket."


Ezt is ajánljuk


Egy tizenhét éves keresztény lány elbűvöli
az American Idol zsűrijét

Jennifer Jeffries, egy végzős középiskolai tanuló, lenyűgözte az American Idol zsűrijét egy saját maga által írt énekkel, ami a bűnnel való harcáról és az Istennel való kapcsolatáról szól.