"JÉZUS-HÉT" A TIME SQUARE-EN

14 000 ember látogatott el a 'Jézus-hétre', amit a Time Square-en tartottak júniusban.



Az előző hónapban került megrendezésre az az esemény, amit 'Jézus-hétnek' neveznek; az alkalom helyszínének a Time Square adott otthont New York City-ben. A 'The Christian Post' adatai szerint 14 000 ember jelent meg ezen a rendezvényen.

Az esemény magában foglalt imádságot, a Szentírás olvasását, valamint zenei előadást, koncertet is. Továbbá megemlékeztek a május 18-án történt tragédiára is, amikor egy férfi hatalmas sebességgel a gyalogosok közé hajtott New York városában. Egy ember sajnos az életét vesztette.

A Jézus-hét, amelyet a Concerts of Prayer-Greater New York (COPGNY) szervezett, egyik fő célja az volt, hogy minél többekhez tudjanak szólni, beleértve a szegények segítését és az iskolákban való szolgálatot is. Azok, akik részt vettek a Jézus-héten, 120 000 gyermekkönyvet, 180 000 keresztény, vallásos könyvet és

100 000 Jézusról szóló dvd-t osztottak szét.

Pillanatkép a nagyvárosi misszióból


Ezek a fő eseményhez vezettek, amelyet Június 3-án tartottak a Time Square-en, ahol a színpad is állt. A 'COPGNY' elnöke, Dimas Salaberrios pásztor azt mondta, hogy egész nap bibliai témájú hanganyagokat játszottak le a téren.

'Az emberek azt mondták, hogy ez volt a legbátrabb dolog, amit valaha láttak' - mondta Dimas.

Salaberrios megosztotta a saját megtérésének történetét a rendezvény folyamán, elmondva, hogy régen drogot árusított az utcákon, de Isten, megragadva az életét, teljesen megváltoztatta őt, és így már csak Jézus szeretete az, amit meg akar osztani másokkal.


Ezt is ajánljuk


Egy tizenhét éves keresztény lány elbűvöli
az American Idol zsűrijét

Jennifer Jeffries, egy végzős középiskolai tanuló, lenyűgözte az American Idol zsűrijét egy saját maga által írt énekkel, ami a bűnnel való harcáról és az Istennel való kapcsolatáról szól.