8 ÉVESEN VARR, ÉS ADOMÁNYT GYŰJT

Egy 8 éves kislány azért varr, hogy segítsen a Louisiana-i árvízkárosultaknak.



Egy 8 éves kislány Bossier City városban megtanulta a leckét a gyülekezetében és adományokat gyűjt a dél Louisiana-i árvízkárosultaknak. "Úgy gondolom, hogy nagyon reménytelen helyzetbe kerültek, ezért imádkoztam Istenhez, kérdezve, hogy 'Mit tehetnék?' " mondta Taylor Henry. " Azt az ihletet kaptam, hogy beszéljek a gyülekezetben az adakozásról."

Amikor Taylor látta, hogy az iskolájában és a gyülekezetében elkezdtek adományokat gyűjteni, akkor megpróbálta ő is kivenni a részét. Ekkor döntött úgy, hogy a varrás kézségét használja fel, és zsebkendőtartókat varr, amiket eladhatnak és a pénzt az árvízkárosultaknak adják.

"Az adományok az egyházamhoz kerülnek, és ők adják tovább majd az árvízkárosultaknak."

Több mint 100 zsebkendőtartót adtak el $5 dollárért darabját, igy jó úton halad, hogy elérje a célját: $1,000 dollár. Egy helyi vállalkozás megígérte, hogy ha mégsem gyűl össze a kívánt összeg, ő kipotólja.


Ezt is ajánljuk


Egy tizenhét éves keresztény lány elbűvöli
az American Idol zsűrijét

Jennifer Jeffries, egy végzős középiskolai tanuló, lenyűgözte az American Idol zsűrijét egy saját maga által írt énekkel, ami a bűnnel való harcáról és az Istennel való kapcsolatáról szól.