AZ LMBT KÖZÖSSÉG KÉPVISELŐJE A KORONAVÍRUSRÓL

Az LMBT (Leszbikusok, Melegek, Biszexuálisok, Transzneműek) közösség népszerű weboldalának szerkesztője közzétett egy írást az oldalán, melyben kifejtette, hogy szerintük a koronavírus Isten büntetése a keresztényekre.



Mark Segal LMBT oldalon közzétett cikkének meghökkentő címe: "Ha a HIV fertőzés Isten büntetése volt a melegek számára, akkor a koronavírus a keresztények büntetése!"

Állításának lényege a régi - bár alig elterjedt – állításon alapult, miszerint a HIV fertőzés Isten közvetlen büntetése a homoszexualitásért. Ezt a szélsőséges szemléletet szem előtt tartva írta Segal az alábbi sorokat. "Isten biztos, hogy dühös volt a keresztényekre, amikor a világ vallási központjait a COVID-19 vírussal fertőzte meg: Róma, a katolikusok központja; Athén, a görög ortodoxia központja; Moszkva, az orosz ortodoxia központja; London, az anglikán közösség otthona; Mekka, a muszlimok otthona; Jeruzsálem, a zsidó hit otthona; és Salt Lake City, a mormonok otthona."

Közzétettek egy írást az oldalukon, melyben kifejtették, hogy szerintük a koronavírus Isten büntetése a keresztényekre


Próbálva alátámasztani állítását Segal megállapította, hogy San Franciscoban - a városban, amelyet a közösség alapítói és tagjai nyilvánvalóan az LMBT fővárosának tartanak - kevesebb COVID-19 fertőzés és haláleset fordult elő, mint a fent nevezett vallási jelentőségű nagyobb városokban.

"Most hasonlítsuk össze és nézzük meg, milyen is valójában az Isten haragja!" - írta. "San Franciscoban kevesebb mint 1000 eset és csak 12 halálos áldozat van. A világ legfontosabb vallásai szempontjából kiemelkedő jelentőségű városokban több fertőzöttel és még több halálesettel járt a járvány, mint San Francisco városában, amely a legkevésbé érintett város volt az összes közül."


Ezt is ajánljuk


Egy tizenhét éves keresztény lány elbűvöli
az American Idol zsűrijét

Jennifer Jeffries, egy végzős középiskolai tanuló, lenyűgözte az American Idol zsűrijét egy saját maga által írt énekkel, ami a bűnnel való harcáról és az Istennel való kapcsolatáról szól.