NAPINDÍTÓ: KÁVÉ HELYETT BIBLIA

Egy új felmérés szerint az amerikai keresztények 61 százaléka véli úgy, hogy sokkal nagyobb szükség van az Igére a reggeli rutin részeként, mint a kávéra, édességekre vagy a közösségi médiára.



Egy, az amerikai lakosság körében végzett felmérés szerint 37 százalék szerint a kávé a legfontosabb a reggeli rutin során, 28 százalék szerint az édesség, 19 százalék a közösségi médiával indítja a napot, míg 16 százalékuk szerint a Biblia a legjobb napindító.

Az amerikai Bibliai Társaság elnöke, Roy Peterson megjegyezte, hogy azok számára, akik a Bibliát mondtáka legfontosabbként, a Szentírás az előttük álló naphoz szükséges energia és jó döntések meghozatalának forrását jelenti.

"Sok amerikai helyesen ismeri fel, hogy míg a kávé átmenetileg kellemesen feltölt és energiát nyújt, addig a Biblia életre keltő, örökké tartó reményt és békét ad." - mondta Peterson. "Az Ige biztosítja a mindennapok bölcsességét a mai félelmekkel, kihívásokkal és küzdelmekkel teli világban."

Az Ige biztosítja a mindennapok bölcsességét


A felmérés azt is kimutatta, hogy a Biblia - a listán szereplő többi "napindítóval" ellentétben - békét ad és reményt nyújt a jövőre nézve is.

"Fontos, hogy hirdessük minél több amerikai és nem amerikai számára, hogy nagyon lényeges minél több időt tölteni a Biblia olvasásával és az Úr szavának tanulmányozásával.Kapcsolatba kell kerüljünk az Úrral az Ő Igéjén keresztül, amely igen komolyan befolyásolni fogja az életünket. Találjuk meg a módot és szánjuk rá az időt, hogy hogy töltsünk minél több időt az Ige olvasásával, amely egy reményteljes, békés életet fog eredményezni."


Ezt is ajánljuk


Egy tizenhét éves keresztény lány elbűvöli
az American Idol zsűrijét

Jennifer Jeffries, egy végzős középiskolai tanuló, lenyűgözte az American Idol zsűrijét egy saját maga által írt énekkel, ami a bűnnel való harcáról és az Istennel való kapcsolatáról szól.