MELEG JÉZUS A NETFLIXEN

Melegként ábrázolja Jézust a Netflix új, kifejezetten karácsonyra készített komédiája, ami annyira kiverte a biztosítékot, hogy egy online petíciós oldalon már több, mint kétmillióan követelik: a "Krisztus első megkísértését" (The First Temptation of Christ) vegyék le a műsorról.



A készítők alig egy hónapja kaptak Emmy-díjat egy olyan művükért, amely Jézus és apostolai utolsó vacsora utáni másnaposságáról szól – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Különösen provokatívnak minősíthető a komédia témája egy olyan országban, mint Brazília, ahol az állami és az egyházi vezetés is rendre kritizálja az LMBTQ-mozgalmak propagandáját.

A Krisztus első megkísértése című 46 perces film története szerint a 30 éves Jézus születésnapja alkalmából érkezik haza, magával hozva Orlandót, a meleg szeretőjét.

A Brazíliában igen hamar hírhedtté vált film óriási felháborodást váltott ki

a közösségi oldalakon, mivel sokak szerint a készítők megsértették a keresztényeket. Henrique Soares da Costa, a brazil Pernambuco állam püspöke mellett a brazil elnök fia is, Eduardo Bolsonaro is felszólalt a film ellen. Nem vagyok megelégedve Jézus Krisztus ábrázolásával; meleg és nem hajlandó beszélni Istennel - közölte Eduardo Bolsonaro.

Jézus születésnapja alkalmából érkezik haza, magával hozva Orlandót, a meleg szeretőjét


Nemzetközi petíció: https://change.org/... (2,2 millió aláírás jelenleg)

Magyar petíció: https://citizengo.org/hu... (0,9 millió aláírás jelenleg)


Ezt is ajánljuk


Egy tizenhét éves keresztény lány elbűvöli
az American Idol zsűrijét

Jennifer Jeffries, egy végzős középiskolai tanuló, lenyűgözte az American Idol zsűrijét egy saját maga által írt énekkel, ami a bűnnel való harcáról és az Istennel való kapcsolatáról szól.