A HITRE ÉPÜLŐ TERMÉSZET FILM

A The Riot and the Dance producerei az Angel Studios-szal szerződtek a többrészes természetfilm-sorozat forgalmazására, melynek célja, hogy megmutassa Isten munkáját a minket körülvevő szépséges természetben.



A hitre épülő sorozat bemutatja a hatalmas és gyönyörűen bonyolult bolygót, miközben elmagyarázza a nézőknek, hogy ezt a Teremtő szándékosan tervezte.

A sorozat házigazdája, Dr. Gordon Wilson, aki tudós és hívő keresztény is, a The Christian Postnak (CP) elmondta, hogy a projekten való munka 'valóra vált álom' volt. "Egy tudós és állatbarát számára nincs is jobb, mint a terepen kalandozni. És most, a fantasztikus produkciós stábunknak köszönhetően családok millióit vihetem magammal az utazásra, ünnepelve a teremtést és a Művészt minden egyes fantasztikus állat mögött" - mondta a CP-nek egy nyilatkozatában. "A hitalapú természetfilmeknek még soha nem volt helyük az iparban" - tette hozzá. "Még mindig csodálkozom, hogy tényleg ilyen felfordulás történik, és több mint áldott vagyok, hogy részese lehetek ennek."

A The Riot and the Dance a The Chosen című sikersorozathoz hasonlóan közösségi finanszírozású. A megjelenés időpontjáig a készítők több mint 117 000 dollárt gyűjtöttek össze a gyártási költségekre kitűzött 1 millió dolláros célhoz képest.

A hitre épülő sorozat bemutatja a hatalmas és gyönyörűen bonyolult bolygót


A sorozatot több olyan híresség is támogatja, akik keresztények, köztük Kirk Cameron, Kanye West és A kiválasztott alkotója, Dallas Jenkins. A sorozatot népszerűsítő videóban Jenkins azt nyilatkozta: "Amit szeretek ebben a sorozatban, az az, hogy mi nem az, és mi az. Tehát ami nem valamiféle összeesküvés-elmélet, vagy egy 'mi kontra ők' dolog, vagy egy prédikációsorozat, de ami nem az, az kettős."

"Az első, hogy nézd meg, mit tett Isten" - tette hozzá. "Tanuljunk róla. Foglalkozzunk vele. Tanítsuk meg a gyerekeinket arra, hogy jobban szeressék, és jobban ápolják a Teremtés történetét. De aztán ez egyúttal ünnepléssé is válik. Olyan lesz, mint egy istentisztelet. Úgy érzem, hogy jobban szeretem Istent, és jobban akarom imádni Őt mindazok miatt a csodálatos dolgok miatt, melyeket ez a dokumentumfilm-sorozat megmutat nekem".

Cameron "csodálatosnak" nevezte a természetfilm-sorozatot. "Wilson és az Angel Studios egy hihetetlen tévésorozatot hozott össze, amely lenyűgözni, inspirálni és izgalomba fog hozni" - mutatott rá Cameron a sorozat honlapján.

"A családod imádni fogja!"

Jon Erwin, a "I Can Only Imagine" című film rendezője családbarát szórakozásként jellemezte a természetfilmsorozatot. "Megmutatja, hogy Isten ujjlenyomata az egész világon ott van. Azt hiszem, ez olyasmi, amit az egész család élvezni fog" - mondta. "Támogatom, és szerintem önöknek is támogatniuk kellene".