ISTENNEK HÁLA, ÉLETBEN A FIÚNK!

A thai barlangból kimentett 13 fiú egyikének szülei Istennek adnak hálát a megmenekülésért.



A Thaiföldi barlangból megmentett fiúk szülei már ünnepeltek, és köztük volt az az édesapa és édesanya is akiknek fiát a Compassion International (Keresztény gyermek szponzori szolgálat) támogatja.

"Nagyon szépen köszönjük az imákat és a bátorítást", mondta a fiú édesanyja egy interjúban, amit a Christian Ministry tett közzé. "Köszönet Istennek. Nagyon hálás vagyok, amiért élve megtalálták a fiamat az összes társával együtt (beleértve az edzőt is). Annyira boldog és hálás vagyok, hogy újra láthatom a fiamat. Nagyon köszönöm mindazoknak, akik imádkoztak értünk, és a fiúkért, valamint segítettek nekünk; köszönjük!"

12 fiú és edzőjük egy barlangban rekedt, amikor az esőzés elárasztotta az egész barlangot június végén. Nemzetközi erőfeszítésre és szakértői búvárcsoportra volt szükség ahhoz, hogy megmentsék őket.

A titoktartási kötelezettség miatt még nem hozták nyilvánosságra annak a fiúnak a nevét, akit a Compassion International támogat. A foci csapat - a Vad Vaddisznók - a Baag Jong templom kertjében gyakoroltak aznap, amely szintén otthont ad a Compassion International központnak. A központot a mentés alapjaként használták.

"Nagyon szépen köszönjük az imákat és a bátorítást."


"Mint a központ igazgatója, szeretném megköszönni mindenkinek, aki imádkozik a fiúért, aki mint hallottuk biztonságban van odabent a barlangban." mondta korábban a központ vezetője, Nasou. "Olyan hálás vagyok Istennek, és tudom, hogy biztonságban ki tudnak majd jönni onnan."

Még a sikeres mentés előtt Nasou azt mondta, hogy a szülők számítanak az imákra.

"Mert a szülők és én is látom, hogy a mentésben résztvevők milyen keményen dolgoznak éjjel és nappal, ez ad nekünk reményt." -mondta Nasou. "Megvan az erőnk ahhoz, hogy itt maradjunk a barlang oldalánál, hogy láthassuk a fiúkat. A szülők sokszor érezték reménytelennek a helyzetet, amikor folyton csak azokat az információkat kapták, hogy nem találják a gyerekeket. Szóval nem tudtuk, hogy valójában életben vannak e még. De mi folyton csak imádkoztunk és bíztunk Istenben, hogy még életben fogják őket találni. Amikor meghallottuk, hogy rátaláltak a fiúkra, az volt a legizgalmasabb pillanat, és mégtöbb reményt adott nekünk."


Ezt is ajánljuk


Egy tizenhét éves keresztény lány elbűvöli
az American Idol zsűrijét

Jennifer Jeffries, egy végzős középiskolai tanuló, lenyűgözte az American Idol zsűrijét egy saját maga által írt énekkel, ami a bűnnel való harcáról és az Istennel való kapcsolatáról szól.