A TÚLÉLŐK TISZTELETÜKET FEJEZTÉK KI

A thai labdarúgó játékosok 'Jó Srácoknak' bizonyultak, amiért tiszteletből megemlékeztek arról a haditengerészről, aki elhunyt, miközben őket próbálta menteni.



A 12 fiatal labdarúgó, akiknek történetét, ahogyan kiszabadulnak a thaiföldi barlangból, milliók követték figyelemmel szerte a világon, tiszteletüket fejezték ki a thai hadi tengerésznek,

aki a mentésük közben hunyt el.

A fiúk, az elhunyt Saman Kunan, 38 éves haditengerész fényképét tartották kezükben a kórházban, Chiang Rai-ban, ahol még azóta is lábadoznak. A fiúk több, mint 18 napot töltöttek az elárasztott barlangban egy erős esőzés után, pedig a túrájuk csupán egy órásnak ígérkezett.

A thai közegészségügyi minisztérium által kiadott fotókon, a 11-16 éves korú fiúkat láthatjuk, ahogyan lehajtott fejjel imádkoznak, Kunan fényképét körül állva. Üzeneteket is írtak a képre, amelyben kifejezték hálájukat, valamint ígéretet tettek arra, hogy "Jó Srácok" lesznek, írta a CNN.

Kunan sajnos július 6-án a búvárkodás közben összeomlott és elhunyt


Kunan, egy önkéntes volt, aki az oxigénpalackok elhelyezésében segédkezett azon az útvonalon, ahol a fiúkat kimenekítették. De sajnos július 6-án a búvárkodás közben összeomlott és elhunyt. Tisztviselők azt mondták a The Associated Pressnek, hogy a saját oxigénellátása fogyott el útközben.

Maha Vajiralongkorn Bodindradebayavarangkun király megadott egy posztumusz előléptetést Kunan-nak, a Fehér Elefánt legmagasztosabb rendnek, a Knight Grand Cross (első osztályú) királyi díszítésével együtt.


Ezt is ajánljuk


Egy tizenhét éves keresztény lány elbűvöli
az American Idol zsűrijét

Jennifer Jeffries, egy végzős középiskolai tanuló, lenyűgözte az American Idol zsűrijét egy saját maga által írt énekkel, ami a bűnnel való harcáról és az Istennel való kapcsolatáról szól.