AZ "UNPLANNED" CÍMŰ FILM HATÁSA

Chuck Konzelman, a Pure Flix filmgyár igazgatója az Abby Johnson – abortuszklinikai dolgozóból lett életpárti aktivista – életét feldolgozó "Unplanned" című film kapcsán rendezett sajtótájékoztatón azt nyilatkozta, hogy közel 100 abortuszklinikai dolgozó hagyott fel munkájával, miután megnézte a filmet.



A Pure Flix vezetőjének elmondása szerint 94 klinikai dolgozó mondott fel a korábban Abby Johnson által is képviselt Planned-Parenthood abortusz-támogató nonprofit szervezetnél.

"Az Egyesült Államokban az abortuszt végző dolgozók egy százaléka a film hatására úgy döntött, hogy megváltoztatja az életét és tesz valamit az életért, mások életéért!"- mondta Kozelman.

A Pure Flix filmgyár képviselője beszélt a kezdeti nehézségekről és a film viharos megjelenéséről, mivel a Twitter közösségi média felületén a film fiókját felfüggesztették, az indoklás szerint azért, mert össze volt kötve egy másik, a Twitter szabályait sértő fiókkal.

Az "Unplanned" Abby Johnson nyolc éves karrierjét mutatja be a Planned-Parenthood Szervezetnél, majd életpárti aktivistává válását, miután felkérik egy abortusz elvégzésére. Ashley Bratcher, Johnsont alakító színésznő nap, mint nap kap üzeneteket azoktól az emberektől, akiknek

élete és hite megváltozott a film hatására.

Az "Unplanned" Abby Johnson nyolc éves karrierjét mutatja be a Planned-Parenthood Szervezetnél


"Csak szeretném, ha tudnád, hogy egy abortuszra váró hölgy végül a film hatására úgy döntött, hogy mégis anya marad! Szóval újra csak megköszönni tudom, hogy engeded, hogy használjon az Úr!" – üzente a Twitteren egy felhasználó Ashley Bratchernek, aki további segítséget ajánlott fel az anyának és a megszületendő gyermeknek.

A film 6,1 millió amerikai dollárt hozott a nyitóhétvégéjén, amely így kétszerese a várt bevételnek. Egy évvel korábban egy interjúban Konzelman azt mondta, hogy a film "kimondottan napjainkra vonatkozik, jelen időnkre készült", utalva ezzel az amerikai kormány abortuszt érintő nemrég éltebe lépő szabályzására.

"Nem gondoltuk, hogy az események így felgyorsulnak körülöttünk a film hatására, – mondta - de sose szabad elfelejtenünk, hogy egy mindenható Istent szolgálunk, akinek semmi sem lehetetlen és aki most velünk cselekedett csodát!"


Ezt is ajánljuk


Egy tizenhét éves keresztény lány elbűvöli
az American Idol zsűrijét

Jennifer Jeffries, egy végzős középiskolai tanuló, lenyűgözte az American Idol zsűrijét egy saját maga által írt énekkel, ami a bűnnel való harcáról és az Istennel való kapcsolatáról szól.