HOZD A BIBLIÁD AZ ISKOLÁBA!

A cél az, hogy a diákoknak lehetőséget adjunk, hogy hitüket tisztelettejes úton fejezhessék ki, Krisztus szeretetét tanulmányozva.



Amióta 1962-ben a legfelsőbb bíróság úgy döntött, hogy az állami iskolákban tilos imádkozni, azóta a keresztények azért küzdenek, hogy visszanyerjék ezt a jogot, és korrektül viszonyuljanak a Szentíráshoz az állami iskolákban. Több mint 50 év után szeretnék ezt témát újratárgyalni, és országszerte visszahozni a Bibliát az iskolákba.

Egy kezdeményezés hatására, mely címe "Hozd a Bibliád az iskolába!"; egy őszi, csütörtöki napon több, mint háromszázezer diák volt fény az iskoláikban, és hívta fel a figyelmet az ügyre, melyet a "Fókuszban a család és a szabadság védelmében" szövetség támogatott.

A mozgalom célja az, hogy felhatalmazzák a diákokat arra, hogy tiszteletteljes módon mutathassák be Krisztus szeretetét. Ezekben az iőkben, amikor a vallási szabadság központi téma lett, a résztvevő szülők és diákok bátran kiállnak jogaik mellett. A diákok, akik csatlakoztak, azt mondják, ez a remény hangja. Emlékezzünk Dánielre, Eszterre és Timóteusra, akik megváltoztattak egy kultúrát, mert

bátran megálltak hitükben Isten iránt.


Ezt is ajánljuk


Egy tizenhét éves keresztény lány elbűvöli
az American Idol zsűrijét

Jennifer Jeffries, egy végzős középiskolai tanuló, lenyűgözte az American Idol zsűrijét egy saját maga által írt énekkel, ami a bűnnel való harcáról és az Istennel való kapcsolatáról szól.