Robbie Ray sikeres sportoló az Egyesült Államokban. Krisztus követője, aki büszkén vállalja hitét. Első fia születése után észlelt rá igazán az atyai szeretetre.

12 éves korában Will Smith megtanult egy fontos leckét Istenfélő, keresztény nagymamájától, akiről elárulta, hogy a legnagyobb befolyással volt karrierjére.

Tim Tebow, amerikai sportoló azt állítja, hogy Isten hívta őt el arra, hogy megossza Krisztus szeretetét az emberekkel a repülőtéren.

A téli olimpikon, Elisabeth Vathje elmagyarázza, miért Jézus az elsődleges neki, nem pedig a nyerés. Ahogy mondta: ''Krisztus követője vagyok''

A 2007-es American Idol győztese őszintén beszélt arról, hogyan tette teljessé az életét, amikor befogadta Jézust..

Az énekes-színésznő Jennifer Hudson azt mondja, hogy a Biblia megváltoztatta az életét. ''Még sohasem okozott csalódást számomra.''

Country énekesek gyűltek CMA Díjkiosztó Gálán, egy hónappal azután a tragikus Las Vegas-i country fesztivál után, melyen 58 embert gyilkoltak meg..

A népszerű keresztény szerző, Ann Voskamp, aki az 'Ezernyi Ajándék' c. könyvet is szerezte, nemrégiben kórházba került szívelégtelenség miatt.

 

 


Liam Neeson színész nemrégiben az Istenben való hitéről beszélt, és arról, hogy milyen hatással volt a hitére a "Silence" című filmbéli szerepe.


Chris Pratt megtérésének története: hogyan változtatta meg az életét egy titokzatos idegen?


A rock'n'roll királyát érdekelte minden idők best-sellerje? Erre a következtetésre juthatunk, ha belelapozunk abba a..


A U2 frontembere, Bono megosztotta, hogy mi a legnagyobb dolog, amit az Úrról és magáról tanult a Zsoltárok könyvén keresztül.

Mark Wahlberg színész és producer nemrég mesélt arról, hogy a hite hogyan segítette őt abban, hogy megváltozzon a problémás fiatalkori énje.

Selen Gomez visszatért keresztény gyökereihez: ''Kegyelemmel, hit által.'' -írta nemrég közösségi oldalára.

Michael Bublé köszöntet mondott Istennek fia, Noah gyógyulásáért és a rák elleni küzdelemben kapott erőért.


Denzel Washington T.D. Jakes pásztornak: "Azért vagyok itt, hogy az Urat szolgáljam."

A pofonjairól híres színész egész életét mély hit hatotta át. Ahogy mondta: ''Isten nélkül semmit nem értem volna el.''

Hogyan jutott el a Mad-max-től, vagy a Rettenthetetlen című filmtől oda, hogy keresztény filmeket rendezzen?

Hét népszerű embert kérdeztünk meg arról, hogy ők milyennek ismerték meg Istent, hogyan gondolkodnak a teremtésről, Jézus Krisztusról, az elmúlásról és a halálról.

Az "Isten nem halott" című film ateista professzora őszintén beszél a filmről, és életéről.