A FEJBE LŐTT PÁSZTOR CSODÁLATOS FELÉPÜLÉSE

Zulya Schmidt, akinek a férjét egy utcai prédikálás közben lőtték fejbe, arról a csodáról beszél, amit a férje felépülésében tapasztaltak. "Egy csodatevő Istent szolgálunk," írta Zulya egy instagram bejegyzésben, ahol több fotót és videót osztott meg Hansról, aki feltűnően jól van hónapokkal azután, hogy majdnem megölték. "Jár, beszél, sőt még dobol is." Mindez azért figyelemre méltó, mert a pásztor majdnem meghalt nem sokkal azelőtt.




A CBN News adott hírt arról, hogy Hans, 26 éves kétgyermekes apa, katonai veterán és az arizónai Victory Chapel First Phoenix gyülekezet vezetője, bántalmazás gyanújával került kórházba. A CT azt mutatta hogy meglőtték. Schmidt állapota rövid időn belül súlyosbodott és a családja egy csodáért imádkozott, kérve mások támogatását is. Most már úgy néz ki, hogy az ima meghallgattatott.

"Elképesztő az ahogy Isten munkálkodott Hans életében, aki napról napra fejlődik. Kérlek imádkozzatok továbbra is teljes felépülésért." Zulya elmondta a CBN News-nak, hogy ő és a családja egy csodáért imádkoztak, mindaz a sok ismeretlen tényező ellenére, amivel szembenéztek. "Reménykedünk, imádkozunk és küzdünk e természetfeletti gyógyulásért. De olyan sok az ismeretlen és a bizonytalanság." Akkoriban kihangsúlyozta, hogy még van remény. "Minden nap tanúi voltunk a csodának," mondta Zulya.

Hans felesége megosztott egy pár részletet arról a napról, amikor a férjét meglőtték, megjegyezve hogy Hans az utcán prédikált, mint ahogy azt tette többször az elmúlt egy év alatt. "Már több mint egy éve gyakorolta azt, hogy az összejövetelek előtt kiállt az utcára és körülbelül harminc percig prédikált. Aznap elég hamar befejezte, ami nekem furcsának tűnt." Miután meglőtték, Hans bepakolta a hangosító eszközöket az autóba és elment az imaházhoz. Egyszer csak azt vette észre, hogy vérzik és azt gondolta, hogy valaki véletlenül hozzá vágott egy üveget vagy valami mással sebesítette meg.

"Fogalmam sem volt arról, hogy mi történt. Elvezette az autót az imaházhoz és bepakolta a hangosítást." Zulya továbbra is aggódott a vérzés miatta és meggyőzte a férjét, hogy menjenek be a korházba. Az úton Hans elkezdett hányni és mire beértek a sürgősségire, már nem volt ereje lábra állni. Abban a pillanatban, még az orvosok, akik kezelték sem tudták hogy a fején lőtt seb van. Miután megcsinálták a CT-t, akkor jöttek rá hogy egy golyó van a fejében, ez teljesen megdöbbentette a feleségét. Ami még rosszabb, Hans akkor már öntudatlan állapotba került. "A szívem összeszorult és émelygett a gyomrom."

"Egy csodatevő Istent szolgálunk," írta Zulya egy instagram bejegyzésben


Az orvosok és a hatóság nem sok reményt fűztek Hans állapotához. "Azt mondták, hogy senki nem tud hozzáférni a golyóhoz, nincs idegsebész, egyszerűen nem műthető. Azután hallottam a nyomozót amint mondja, hogy többet tudunk majd a boncolás után." Ezen nyilatkozatok miatt, nagyon nehéz volt megbirkózni a valósággal, Zulya mégis a hitébe kapaszkodott a nehézség közepette, Hans pedig tovább küzdött az életéért. Zulyát meglepte az a békesség, ami átjárta, ezt Istennek tulajdonítja és az emberek imájának.

"Tudom hogy Istennek egy sokkal nagyobb terve van, mivel azt nem tudom megmagyarázni, hogy mindaz a szörnyűség ellenére, amit láttam, mégis béke töltött el. Emlékszem, amikor Hans ott volt a sürgősségin, azt mondtam, hogy minden rendben lesz."

Visszatekintve tudja, hogy Isten volt az, aki megerősítette, mert a valóságban semmi sem tűnt úgy, hogy rendben lesz. Annak ellenére, hogy béke volt benne, a körülmények kihívást jelentettek számára. Két gyermekük van, a legkisebb akkor csupán négy hónapos volt. "Így látni azt, akit szeretsz, nem könnyű. Ő volt a családunk fenntartója, ő járt dolgozni. Ez most olyan, mint egy teljes visszaállítás. Újra meg kell tanuljon mindent, az agy egy nagyon érzékeny testrész."

A rendőrség továbbra is keresi a tettest. A GoFundMe segítette a Schmidt családot megbirkózni a hatalmas kiadásokkal.