EGY MEGDÖBBENTŐ FESTMÉNY TÖRTÉNETE

Amikor Paula Berry Butler meglátta az eléggé megdöbbentő festményt egy Gatlinburgi üzlet kirakatában, majdnem megállt a vér az ereiben. Egy embert ábrázolt, aki heroint fecskendez Jézus karjába. Az ember arcán nem látszott semmilyen erőfeszítés vagy fájdalom, de Jézus arcán látható a fájdalom amint magára veszi a bűnös ember vétkét.




Paula bement az üzletbe, hogy jobban megértse ennek az erőteljes festménynek az üzenetét, amit elmondása szerint, minden elvonón, börtönben és sürgősségi teremben ki kellene függeszteni.

Miután Paula bement, megtudta, hogy a festmény múzsájából lelkipásztor lett,
miután felépült a heroin függőségéből.

A facebook bejegyzést már több mint 280 000-en osztották meg. A történet a következőképpen folytatódik: "Én és a barátom, Garry úgy gondoltuk, hogy minden elvonó, börtön és kórház falára ki kellene függeszteni a festményt. Bementünk az üzletbe és egy fiatal nővel találkoztunk, aki odajött beszélgetni. Elmondta, hogy ő egy gyógyuló függő, és ki akar lépni abból az életmódból, ami elvette a gyerekeit tőle. Elmondta a munkáltatójának az igazságot, aki ennek ellenére neki adta a munkát. Megkérdeztük, hogy a családja támogatja-e, és ő azt felelte, hogy nem, mert mindenki függő. Holtan talált rá a 23 éves testvérére egy padon, a parkban, akinek a karjában még ott lógott a tű. Elmondtam neki, hogy nagyon sajnálom és hogy én is elveszítettem a lányom, aki csupán 29 éves volt. Ennél a pontnál könnyek gyűltek a szemembe, ahogy neki is. Oda jött és erősen átölelt..

A festmény múzsájából lelkipásztor lett, miután felépült a heroin függőségéből


..A nő elmondta, hogy ismeri a képen szerepelő személyt, aki egy volt függő, és jelenleg lelkipásztor. Évekig tartogatta a heroin készletét egy táskában, anélkül hogy tudná miért… most pedig a festmény része. Amikor a festő befejezte a művet, a lelkipásztor kidobta a készletét. Megkérdezte, hogy észrevettem e, hogy csak három kar látható a képen, azt feleltem, hogy igen. Azt mondta, hogy a függő nem érez semmilyen fájdalmat, de Jézusnak fáj az, amikor magunkat bántjuk. Bátorítottam, hogy maradjon erős, hiszem, hogy Istennek tervei vannak vele. Mielőtt elmentünk, átöleltem és azért imádkoztam, hogy Isten tartsa meg őt tisztán és, hogy legyen egy boldog élete."